Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Φιλιππάκης επειδή δεν στεναχωρήθηκε για τον Παπαδήμο


Δείτε την ανάρτηση στο Facebook που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων
Λίγο μετά τη 1:00 τα ξημερώματα της Κυριακής συνελήφθη ο ειδικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ μετά απο σχετική μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας - Τι έγραψε ο ίδιος ο δημοσιογράφος στο facebook.

Την είδηση της σύλληψής του, την ανακοίνωσε ο ίδιος ο δημοσιογράφος με ανάρτησή του στο Facebook. 

Δείτε την ανάρτηση του κ. Φιλιππάκη που αναφέρει τη σύλληψή του

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, το Σάββατο 27 Μαΐου δημιουργήθηκε τεράστια αναστάτωση μετά την ανάρτηση του δημοσιογράφου που έκανε στον λογαριασμό του στο Facebook, και με την οποία όχι μόνο δεν καταδίκαζε την επίθεση σε βάρος του Λουκά Παπαδήμου αλλά και τόνιζε πως δεν θα τον ενοχλούσε καθόλου και μία αντίστοιχη επίθεση σε βάρος του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα.

Μετά την ανάρτηση, υπήρξε τεράστια αναστάτωση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, απέστειλε στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Τόσκα και στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την ανάρτηση του δημοσιογράφου στο Facebook, όπως και άλλες απειλές που δημοσιεύτηκαν στα social media εναντίον του.

Αποτέλεσμα ήταν η σύλληψη του Γιώργου Φιλιππάκη. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά τη σύλληψή του, η αρχική ανάρτηση κατά του Γιάννη Στουρνάρα δεν υπάρχει πλέον στο προφίλ του δημοσιογράφου. 

Δείτε την αρχική ανάρτηση που προκάλεσε την παρέμβαση της δικαιοσύνης 
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive