Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Ο… Διάολος στην κόλαση, θα βρει τον… μάστορα του



Μαζί με τον Ροκφέλερ και τον Μπρεζίνσκι ο διάολος θα στήσει την …τριμερή της κόλασης, μέχρι να πάει και ο Κίσινγκερ..

Μετά τον αρχιερέα της Παγκοσμιοποίησης Ροκφέλερ,, που μας άφησε πρόσφατα χρόνους, σήμερα ανακοινώθηκε και ο θάνατος του “αρχιτέκτονα” της Νέας Παγκόσμιας Τάξης Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι

Ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του αμερικανού προέδρου Τζίμι Κάρτερ, απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών, όπως γνωστοποίησε η οικογένειά του.

Βοήθησε τον Ντέιβιντ Ροκφέλερ, πρόεδρο της Chase Manhattan Bank και του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, να δημιουργήσουν την Τριμερή Επιτροπή στην οποία ανήκει και ο Λουκάς Παπαδήμος.

Τι να πρωτοπεί κανείς για τον Μπρεζίνσκι; Οι γεωπολιτικές αναλύσεις του ήταν πάντα εξαιρετικά ενδιαφέρουσες, πολύ ακριβείς και ιδιαίτερα “προφητικές”, αφού ο ίδιος βρισκόταν πάντα στην καρδιά των κέντρων αποφάσεων. 

Στο επίκεντρο ωστόσο της προσοχής του βρισκόταν πάντα ο έλεγχος των πληθυσμών και ο μέγας φόβος του ήταν η μαζική αφύπνιση.

 Αυτή που θα στεκόταν ως εμπόδιο στην επιβολή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και της Νέας Παγκόσμιας Τάξης Κάποτε, είχε πει: "ήταν ευκολότερο να ελέγξεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους από το να τους σκοτώσεις. Σήμερα, είναι ευκολότερο να σκοτώσεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους από το να τους ελέγξεις".

Ωστόσο γι’ αυτό το “πρόβλημα”, ο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι τη δεκαετία του ’70 ανακοίνωσε ότι η λύση έχει βρεθεί κι έχει ήδη δρομολογηθεί. 

Στο σύγγραμμα του Between Two Ages εξηγεί πως η Τεχνολογία θα μπορέσει να ελέγξει τους πληθυσμούς, σε βάρος του περιβάλλοντος και παρά τις αντιρρήσεις κάποιων

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive