Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Συναγερμός στη Γερμανία – Πυροβολισμοί στο Μόναχο – Σοβαρά τραυματισμένη αστυνομικός




Πυροβολισμοί έπεσαν σε σταθμό τρένων στο προάστιο Unterföhring του Μονάχου, μία αστυνομικός έχει τραυματιστεί πολύ βαριά στο κεφάλι, ενώ τέσσερις ακόμη άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ο δράστης, έχουν τραυματιστεί ελαφρά, ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία.

Ο δράστης έχει συλληφθεί, ενώ η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Die Welt, το περιστατικό έγινε γύρω στις 8.30 το πρωί, ώρα Γερμανίας, όταν η αστυνομικός μαζί με έναν συνάδελφο της έκαναν περιπολία στον σιδηροδρομικό σταθμό. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών με τον δράστη, με αποτέλεσμα εκείνος να τραυματιστεί ελαφρά, ενώ η αστυνομικός πολύ σοβαρά και να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο. Από τους πυροβολισμούς, τραυματίστηκαν και δύο άτομα που περίμεναν στην αποβάθρα για να επιβιβαστούν.

Πάντως, εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, ελικόπτερα και μέλη των ειδικών δυνάμεων είναι επιτόπου, ωστόσο υπογράμμισε πως δεν υπάρχει κίνδυνος για τους κατοίκους.

Το προάστιο Unterföhring βρίσκεται βορειοανατολικά της πόλης του Μονάχου. Υπάρχουν κατοικίες, βιομηχανίες, καθώς εγκαταστάσεις μέσων μαζικής ενημέρωσης, όπως της Bayerischer Rundfunk και του τηλεοπτικού σταθμού ZDF.

Στο Instagram «ανέβηκε» φωτογραφία από το συμβάν:

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK