Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;Toν τελευταίο καιρό ακούμε συχνά ότι για το πρόβλημα της λαθροεισβολής ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ διότι άνοιξε τα σύνορα. Αυτός ο ισχυρισμός δεν έχει καμία λογική βάση, διότι αν άνοιξε τα σύνορα ο ΣΥΡΙΖΑ τότε σημαίνει ότι προηγουμένως ήταν κλειστά κι αν ήταν κλειστά τότε προφανώς δε θα είχαμε λαθρομετανάστες πριν την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, όμως όπως γνωρίζουμε είχαμε λαθρομετανάστες και μάλιστα πάρα πολλούς. 

Η άτυχη Μυρτώ κακοποιήθηκε στην Πάρο από έναν λαθρομετανάστη πριν την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Ο Μανώλης Καντάρης δολοφονήθηκε από λαθρομετανάστες πριν την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. 

Ο Θανάσης Λαζανάς δολοφονήθηκε από λαθρομετανάστες πριν την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία κι αυτά τα εγκλήματα είναι ενδεικτικά, διότι χιλιάδες είναι τα θύματα της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων.

Ανώτατα κυβερνητικά στελέχη, όπως π.χ. ο Προκόπης Παυλόπουλος, έλεγαν ότι ευχαριστούν τους μετανάστες που επιλέγουν την Ελλάδα. Δηλώσεις αυτού του τύπου έκλειναν το μάτι στους λαθροδιακινητές και τα αποτελέσματα είναι γνωστά.

Συχνά οι νεοδημοκράτες κατηγορούν την Τασία Χριστοδουλοπούλου για την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, όμως ξεχνούν πως αυτή είναι μια πολιτική την οποία την υπηρέτησαν και οι ίδιοι.
Μάλιστα στις τάξεις τους έχουν την Όλγα Κεφαλογιάννη η οποία επίσης μιλάει υπέρ των ανοιχτών συνόρων ακόμα και σήμερα.
Αν θέλουμε να δούμε ποιοι άνοιξαν τα σύνορα θα πρέπει να κοιτάξουμε πότε άρχισαν να εισβάλουν μαζικά οι πρώτοι λαθρομετανάστες. 

Αυτό έγινε επί της κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας, τότε που οι Αλβανοί ξεκίνησαν να εισβάλουν προς την Ελλάδα. 

Οι νεοδημοκράτες λένε ότι εκείνη την εποχή δεν άνοιξε τα σύνορα η Ελλάδα, αλλά η Αλβανία. 

Μα αν ήταν έτσι τότε και οι Συριζαίοι θα μπορούσαν να πουν ότι για τη λαθροεισβολή δεν ευθύνονται οι ίδιοι γιατί τα σύνορα δεν τα ανοίγουν οι ίδιοι, αλλά οι Τούρκοι. 

Όταν λέμε ότι μια χώρα ανοίγει τα σύνορά της δεν εννοούμε ότι ανοίγει κάποια πόρτα, εννοούμε είτε ότι επιτρέπει την είσοδο στους λαθρομετανάστες, είτε ότι δεν τους απελαύνει. 

Όπως ξέρουμε στην Ελλάδα είχαν εισβάλει εκατομμύρια λαθρομετανάστες ήδη πολύ πριν την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και οι περισσότεροι από αυτούς κυκλοφορούσαν ελεύθερα στην ελληνική κοινωνία χωρίς να δέχονται την παραμικρή ενόχληση από την Πολιτεία.

Άρα η απάντηση στο ποιος άνοιξε τα σύνορα είναι προφανής: H Nέα Δημοκρατία. Η Νέα Δημοκρατία άνοιξε τα σύνορα και οι επόμενες κυβερνήσεις απλώς συνέχισαν την καταστροφική πολιτική των ανοιχτών συνόρων.

Ίαμβος

 
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive