Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

H Μελάνια Τραμπ επισκέφτηκε την Μ. Ομπαμα στον Λευκό οίκο

Φωτογραφίες της συνάντησης που είχαν στην προεδρική κατοικία η Μισέλ Ομπάμα με την νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ, έδωσε στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος.

Την ώρα που Μπαράκ Ομπάμα και Ντόναλντ Τραμπ συναντιούνταν στο Οβάλ Γραφείο, η Μισέλ Ομπάμα με την Μελάνια Τραμπ συναντήθηκαν στην προεδρική κατοικία στο Λευκό Οίκο.

Και μπορεί στη δημοσιότητα να μην δόθηκαν οικογενειακές φωτογραφίες, δηλαδή κοινές φωτογραφίες των δύο ζευγαριών, ωστόσο, ο Λευκός Οίκος αργότερα έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από τη συνάντηση των δύο γυναικών.

Σύμφωνα με το Λευκό Οίκο η Μισέλ Ομπάμα ξενάγησε την Μελάνια στο νέο της σπίτι ενώ συζήτησαν για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της ανατροφής παιδιών στο Λευκό Οίκο.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες η 46χρονη Μελάνια επέλεξε για την πρώτη της εμφάνιση στο Λευκό Οίκο ένα σταυρωτό μαύρο παλτό, μαύρο φόρεμα και μαύρες γόβες Christian Louboutin.

Η Μισέλ Ομπάμα φορούσε ένα σκούρο μπλε φόρεμα με μια πορτοκαλί γραμμή και χρυσές γόβες.

Η Μισέλ Ομπάμα έδειξε στην Μελάνια το Μπαλκόνι του Τρούμαν, την ξενάγησε στους χώρους της προεδρικής κατοικίας και, όπως προαναφέρθηκε είχαν μια συζήτηση για την ανατροφή των παιδιών τους. «Προφανώς οι κόρες της Πρώτης Κυρίας πέρασαν τα κρίσιμα χρόνια της παιδικής τους ηλικίας στο Λευκό Οίκο όπως θα περάσει κάποια από τα σημαντικά χρόνια της ζωής του εκεί και ο γιος του κ. Τραμπ, Μπαρόν», ανέφερε η γραμματέας της Ομπάμα προσθέτοντας ότι «αυτό είναι μια μάλλον μοναδική παιδική ηλικία και οι δυο γυναίκες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για την εμπειρία αυτή και το πώς μπορεί να είναι κάποιος καλός γονιός μέσα σε αυτές τις περιστάσεις».

«Μετά την ξενάγηση της Μελάνια στην προεδρική κατοικία οι δύο κυρίες επέστρεψαν στο Οβάλ Γραφείο και τα δύο ζευγάρια επισκέφθηκαν ξανά όλοι μαζί την προεδρική κατοικία», προσέθεσε.Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive