Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Πάμελα Ράμσεϊ Τέιλορ: «Κουράστηκα να βλέπω έναν πίθηκο σε τακούνια»
Η διευθύντρια ενός αναπτυξιακού οργανισμού στη Δυτική Βιρτζίνια και μία δήμαρχος της περιοχής δέχονται πυρά, εξαιτίας ρατσιστικής ανάρτησης στο Facebook για την Μισέλ Ομπάμα.

«Θα είναι αναζωογονητικό να έχουμε μία αριστοκρατική, όμορφη, αξιοπρεπή Πρώτη Κυρία στον Λευκό Οίκο. Κουράστηκα να βλέπω έναν πίθηκο σε τακούνια», έγραψε στο Facebook η Πάμελα Ράμσεϊ Τέιλορ, διευθύντρια του Clay County Development Corp, μετά από την εκλογική νίκη του Ντόναλντ Τραμπ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η δήμαρχος της πόλης Κλέι στη Δυτική Βιρτζίνια, Μπέβερλι Γουέλινγκ, σχολίασε από κάτω «Μόλις μου έφτιαξες την ημέρα Παμ».

Η ανάρτηση διαγράφηκε αργότερα, αλλά προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και πολλοί ζητούν στα social media να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους και οι δύο γυναίκες. Μάλιστα, αυτό απαιτεί και μία διαδικτυακή αίτηση, που ήδη έχει συγκεντρώσει σχεδόν 2.000 υπογραφές.

Η Τέιλορ απολογήθηκε για το σχόλιό της, ενώ δήλωσε ότι δέχθηκε επίπληξη στη δουλειά της, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό και ανέφερε ότι δεν είναι σίγουρη για το αν θα παραμείνει στη θέση της. Αν και ανέφερε ότι λυπάται για αυτό που έγινε, πρόσθεσε ότι η κατάσταση εξελίχθηκε σε «έγκλημα μίσους εναντίον μου», και υποστηρίζει ότι τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά της δέχθηκαν απειλές για τη ζωή τους.Πηγή
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive