Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Η καθηγήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών Μαρία Μαντούβαλου, ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕ το ανθελληνικό κατεστημένο που λυμαίνεται δεκαετίες τώραα την εθνικη παιδεία!!!




Ο ορισμός του εθνικιστικού λόγου από την καθηγήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών Μαρία Μαντούβαλου. Δυστυχώς είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού οι καθηγητές πανεπιστημίου που φέρουν τέτοιο φλογερό πατριωτικό λόγο. Κεραυνούς εξαπέλυσε η καθηγήτρια κατά των μισελλήνων κομμουνιστών του ανθελληνικού συνονθυλεύματος Συριζανέλ, για τις αλλαγές στην παιδεία καθώς και τις προσεχείς αλλαγές στο Σύνταγμα της Ελλάδας. Καταδίκασε τον εθνομηδενισμό των γραικύλων του υπουργείου ...(α)παιδείας καθώς και τον ανθελληνισμό των κομμουνιστών ψευτοκαθηγητάδων που λυμαίνονται τα πανεπιστήμια της χώρας.


Φώναξε, πως με αυτές τις αλλαγές που προτείνονται «έπεσαν οι μάσκες και φάνηκαν οι γουρνόλυκοι», κατά τον Μακρυγιάννη! Χαρακτήρισε «γαλλικό εμφύλιο» την Γαλλική Επανάσταση και «Διαφωτισμό με στιλέτα» το αποτέλεσμά της, «δήθεν επανάσταση» τη Ρωσική του 1917, «φράξια» το κατεστημένο της Παιδείας και «αρνητές του Έθνους» κάποιους Πανεπιστημιακούς κηφήνες , προειδοποιώντας για «την οργή των νεκρών»!

Μίλησε για την ξεφτίλα και τον εκχυδαϊσμό της ανθρώπινης ύπαρξης που συντελείται με τη διδασκαλία των «έμφυλων ταυτοτήτων» ( εβραϊκές ιδεοληψίες του Τρίτου ρεύματος Φεμινισμού που είναι ατόφιος εβραϊκός καρκίνος). Κατακεραύνωσε την παιδεία του «αντιρατσισμού» και του σεβασμού στις μειονότητες και τα «συμβόλαια τιμής» που θα βάζουν οι ψευτοκαθηγητές της Νέας Τάξης να υπογράφουν παιδιά και γονείς προς την Δημοκρατία .Ενώ αφήνουν έξω από την ύλη οτιδήποτε μας έκανε σπουδαίους και τρανούς ως έθνος καθώς και όλα τα ελληνικά ολοκαυτώματα, πλην αυτού εκείνου του σιχαμερού έθνους με τα μογγολικά χαρακτηριστικά προσώπου και τις γαμψές μυτόγκες που με τα διεφθαρμένα τους ρουθούνια μυρίζονται χρήμα και μιζέρια.
Κατηγόρησε ευθαρσώς το Υπουργείο Παιδείας το οποίο «διοικείται από γραικύλους ανθέλληνες Πανεπιστημιακούς Καθηγητές που τολμούν και δεν ντρέπονται να αναφέρουν ως τζιχαντιστές τους Μακεδονομάχους» !

Αυτά διδάσκουν οι γιοι της πουτάνας στα παιδιά μας και όμως απειροελάχιστοι καθηγητές αντιστέκονται, είτε γιατί η παιδεία σε όλες τις βαθμίδες κομμουνιστοκρατείται ,είτε από φόβο μην βρεθούν άνεργοι και απολυμένοι. Αυτή είναι η εθνομηδενιστική μπασταρδοκρατία που κυβερνάει τον τόπο με τις ευλογίες της Χριστιανοπατριδοκάπηλης πουστοδεξιάς παράταξης των ΑΝΕΛ που δεν αντιδράει σε απολύτως τίποτα και από πίσω σιγοντάρει και ετοιμάζεται ο Κούλης. Μόνο για την οικονομία μιλάει ο Κούλης και ο Μπουμπούκος.

Κατά την ομιλία της η Μαρία Μαντούβαλου αναφέρει τον εξαιρετικό δάσκαλο Δημήτρη Νατσιό που με τις ομιλίες του εδώ και χρόνια προσπαθεί να αφυπνίσει το γένος και να προειδοποιήσει τους γονείς για τις οριακές αλλαγές στην παιδεία. Αν δεν γνωρίζετε το Δημήτρη Νατσιό χτυπήστε το όνομα του στο youtube να ακούσετε τις ομιλίες του για το τι διδάσκεται στο Δημοτικό σχολείο και στο Γυμνάσιο.

Η ομιλία της Ελληνόψυχης καθηγήτριας έγινε στις 07/05/2017 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, σε ημερίδα με τίτλο «Ελληνορθόδοξη παιδεία ή άθεα γράμματα;»

Mιχάλης Δέλτας

Δείτε την συγκλονιστική ομιλία της κ. Μαντούβαλου






πηγη











Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive