Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Στην Μνημονιακή Ελλάδα της τεράστιας ανεργίας θα προσλαμβάνονται λαθρομετανάστες στο ΕΣΥ!



Η προσπάθεια ένταξης των μεταναστών (εκτός Ε.Ε.) στην Χώρα μας και κυρίως η νομιμοποίηση - μονιμοποίησή τους στην προσπάθεια μετατροπής του Ομοιογενούς Λαού της Ελλάδος σ’ έναν ετερογενή πληθυσμό περνάει μέσα από διάφορες παραμέτρους.

Σε μια απ’ αυτές αναφέρεται δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», όπου υπό τον τίτλο «Προσλήψεις αλλοδαπών (εκτός ΕΕ) στο ΕΣΥ», διαβάζουμε τα εξής: «Το πράσινο φως για την πρόσληψη στα δημόσια νοσοκομεία, στα νοσηλευτικά ιδρύματα και τα κέντρα υγείας αλλοδαπών και εκτός χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που έχουν εμπειρία στον χώρο της εστίασης, της φύλαξης και της καθαριότητας, δίνει το υπουργείο Υγείας με τροπολογία που κατέθεσε χθες στη Βουλή».

Όπως, επίσης, διαβάζουμε πιο κάτω «οι προϋποθέσεις για τους υποψήφιους εργαζομένους είναι να διαθέτουν νομιμοποιητικά έγγραφα, ήτοι άδεια παραμονής, ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο που τους δίνει ο δικαίωμα της νόμιμης διαμονής στη χώρα και πρόσβασης στην αγορά εργασίας για την παροχή εξαρτημένης εργασίας κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης. Να γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα και να έχουν εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον τέσσερα έτη».

Επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά με πόση ευκολία δίνονται αυτά τα «νομιμοποιητικά έγγραφα», είναι ολοφάνερη η πολιτική πρωτοβουλία της κυβέρνησης (με την σύμφωνη γνώμη του υπόλοιπου «συνταγματικού τόξου») να «ενσωματώνει» τους αλλοδαπούς από κάθε γωνιά της υφηλίου που θα έρχονται στην Πατρίδα μας.

Και όπως πολύ σωστά επισημαίνει η «Δημοκρατία», σε νεώτερη αναφορά της στο συγκεκριμένο ζήτημα, «είναι μαθηματικά βέβαιο ότι τον νέο “θεσμό” που δημιουργείται στο υπουργείο Υγείας θα ακολουθήσουν και οι άλλοι τομείς του Δημοσίου. Οι Έλληνες είναι ανεπιθύμητοι στην πατρίδα τους. Το μόνο που απαιτεί το κράτος από αυτούς είναι να πληρώνουν φόρους για να χρηματοδοτούν τις διώξεις εναντίον τους».

Η ρήση του Ίωνος Δραγούμη «Ζήτω το Έθνος, κάτω το κράτος» γίνεται περισσότερο επίκαιρη και σωστή από ποτέ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive