Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! Πέθανε άστεγος από το κρύο (παραμονή Πρωτοχρονιάς) στο κέντρο της Αθήνας!



Νέο θέμα έχει δημιουργηθεί με τον δήμο Αθηναίων καθώς καταγγέλλεται ότι παραμονή πρωτοχρονιάς ΑΣΤΕΓΟΣ απεβίωσε στο κρύο του κέντρου της Αθήνας!Την πληροφορία αυτή παρέθεσε επωνύμως ο ψυχίατρος Δημήτρης Παπαδημητριάδης αν και προηγουμένως το είχε διαψεύσει η δημοτική σύμβουλος Νέλλη Παπαχελά.


Η ανάρτησή του:Δημήτρης Παπαδημητριάδης MD MSc - Ψυχίατρος
·
ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΟΜΦΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΣΤΕΓΟΥ ΣΗΜΕΡΑ:

Παρά τις επανειλημμένες ενοχλήσεις μου προς το ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ και τις αναρτήσεις μου στο προσωπικό προφίλ μου https://www.fb.com/papadimi, με τη συμμετοχή της Αντιδημάρχου κας Νέλλης Παπαχελά στο σχετικό διάλογο, τελικά ΣΥΝΕΒΗ το ΜΟΙΡΑΙΟ: παραμονή πρωτοχρονιάς: ΑΣΤΕΓΟΣ απεβίωσε στο κρύο του κέντρου της Αθήνας.

Τις προηγούμενες ημέρες, προς της έλευσης του χιονιά στην Αθήνα, έκανα συγκεκριμένες εκκλήσεις προς τον Δήμο Αθηναίων να φροντίσει τους αστέγους στο κέντρο της πόλης, επισημαίνοντας ότι βρίσκονται σε άμεσο Κίνδυνο Αυτοπαραμέλησης, λόγω και συνοδών προβλημάτων ψυχικής υγείας. Στις εκκλήσεις μου απάντησε δημόσια στον τοίχο μου η Αντιδήμαρχος καθώς και η Πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων, με τη θέση ότι "...οι άστεγοι αρνούνται να φιλοξενηθούν σε εσωτερικούς χώρους".

Επισήμανα στις εκπροσώπους του Δήμου ότι οι άστεγοι του κέντρου δήλωναν πρόθυμοι σε εμένα να φιλοξενηθούν και αρνούνταν ότι έχουν λάβει ενημέρωση, κουβέρτες και φαγητό από το Δήμο, με την εξαίρεση του sleeping bag του Ερυθρού Σταυρού.

Η αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων έφτασε να διαψεύσει νωρίτερα σήμερα στον τοίχο μου τη δημοσιευμένη σε αρκετές ιστοσελίδες είδηση ότι ΠΑΡΑΜΟΝΗ πρωτοχρονιάς άστεγος απεβίωσε στο κέντρο. Καθυβρίζοντας, επίσης, τους ενεργούς πολίτες που διαμαρτυρήθηκαν ως "ο κάθε πικραμένος".

Εγώ όμως το διασταύρωσα, δυστυχώς, και προσωπικά: Το ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήση στις 08:35 σήμερα από την οδό Αρμοδίου στο κέντρο της Αθήνας. Πρώτα έφτασαν μηχανές του ΕΚΑΒ και κατόπιν ασθενοφόρο. Ο άστεγος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του επίσημα.

Ως πολίτης του κέντρου, εκφράζω την ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ μου απέναντι στη Δημοτική Αρχή και την καλώ να αναλάβει τις ευθύνες της για την άστοχη και τουλάχιστον αναποτελεσματική διαχείριση και πολιτική επί του ζητήματος των αστέγων στο κέντρο της ιστορικής Πρωτεύουσας της χώρας.
#NOTMYMAYOR

H ανάρτηση της Ν. Παπαχελά

ΝΕΛΛΗ ΠΑΠΑΧΕΛΑ μαζί με Ελένη Κατσούλη.
Έγραψε ένα site του κ@@@υ για νεκρό άστεγο στη Σωκράτους σε παγκάκι. Το αναδημοσιεύουν άλλα τρία της αυτής υποστάθμης.
Λουκούμι! Το αναδημοσιεύει ως κείμενο ο κάθε πικραμένος που κάνει τον ευαίσθητο από τη ζέστη του σπιτιού του και.... βουαλά ο φταίχτης Δήμος Αθηναίων.
Πώς είπατε; Δεν το γνωρίζει ούτε υο ΕΚΑΒ ούτε το ΑΤ Ομονοίας;
Ψιλά γράμματα...
Η Πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ Ελ. Κατσούλη πάντως είναι ακόμα στην Πειραιώς καο δουλεύει.
Μακάρι να καταφέρει να κάνει Πρωτοχρονιά σπίτι της, χωρίς απρόοπτα.
ΥΓ Η Σωκράτους δεν έχει παγκάκια.
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive