Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΤΖΟΡΤΖ ΜΑΙΚΛ…ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ;

illoumi-bloodsacrife-exposed

Όλοι αναρωτιούνται τι είναι τελικά αυτό που σκότωσε τελικά τον πασίγνωστο τραγουδιστή George Michael. Ήταν τα ναρκωτικά, το ποτό ή μήπως κάτι βαθύτερο κρύβεται από πίσω;

Ο ίδιος ήταν χρόνια ομοφυλόφιλος, ισχυριζόμενος ότι έτσι γεννήθηκε. Παρόλα αυτά όμως, αναφέρεται από ορισμένους ότι η ομοφυλοφιλία του ίσως να οφείλεται σε κακοποίηση που υπέστη σε παιδική ηλικία. Πολλοί μάλιστα ισχυρίζονται ότι υπάρχει περίπτωση να πέθανε και από Έιτζ.
Μήπως άνηκε άραγε στα κυκλώματα των Ιλλουμινάτι; Αν και δεν υπάρχουν φανερές αποδείξεις για κάτι τέτοιο, είναι σίγουρο ότι ελεγχόταν από αυτούς όπως άλλωστε και άλλοι διάσημοι. Αυτό φαίνεται για παράδειγμα σε εξώφυλλα δίσκων του, όπου εμφανίζεται με το ένα μάτι καλυμμένο κάτι που μας θυμίζει και περιπτώσεις όπως η Ριχάνα, Αντζελίνα Τζολί και άλλους σταρ να κάνουν ακριβώς τις ίδιες χειρονομίες. Εκτός αυτού, σε συναυλίες του σχηματίζει με τα χέρια του το σύμβολο του διαβόλου, ενώ στα στάδια που πραγματοποιεί τις συναυλίες του δεν λείπουν οι πυραμίδες των Ιλλουμινάτι καθώς και άλλα σύμβολά τους.
Είναι γνωστό ότι η ομοφυλοφιλική ατζέντα έχει εξαπλωθεί παντού, από δηλώσεις διασήμων ως και τα θηλυπρεπή υποδήματα αντρών, όλα οδηγούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Η ομοφυλοφιλισμός, που είναι ένα από τα ισχυρότερα μέσα των Ιλλουμινάτι, προσπαθεί να καταστρέψει όλα τα παραδοσιακά ήθη και αξίες, και να διαλύσει τον ιερό θεσμό της οικογένειας, της μιας και μοναδικής φυσιολογικής οικογένειας που την αποτελούν ένας άντρας και μια γυναίκα. Ακόμη και η ίδια η θρησκεία χρησιμοποιείται ως όπλο των ομοφυλοφίλων για να την καταστρέψουν και να την προσαρμόσουν στα δικά τους πρότυπα, να δημιουργήσουν δηλαδή μια δική τους σοδομική θρησκεία.

Αλλά τα ΜΜΕ τα οποία ελέγχονται από τους Εβραιομασόνους προσπαθούν να πουλήσουν με κάθε τρόπο αυτές τις διεστραμμένες τάσεις ως «υγιείς και φυσιολογικές».


Ο Σατανισμός μπορεί έτσι με αυτόν τον τρόπο να οριστεί με δύο λέξεις «ομαλοποίηση της διαστροφής».

Ένα μεγάλο μέρος των Ιλλουμινάτι αποτελείται από την ομοφυλοφιλική ατζέντα με διάσημους άντρες να φοράνε φούστες και άλλα παρόμοια.

Υπάρχει λοιπόν μεγάλη πιθανότητα ο τραγουδιστής αυτός, κάποια στιγμή να προσπάθησε να λύσει τον όρκο του στον σατανά Μπαφομέτ και γι αυτόν το λόγο να θανατώθηκε. Όταν κάποιος εισέρχεται σε αυτά τα κυκλώματα μυείται με πολύ ισχυρά ναρκωτικά ώστε να γίνει πλύση εγκεφάλου και να υπηρετήσει τα συμφέροντα των Ιλλουμινάτι. Γι αυτόν το λόγο, ο George Michael, όπως αποκαλύπτεται, είχε επί πολλά χρόνια προβλήματα με ναρκωτικά , σεξ και αυτοκαταστροφικές τάσεις, μια σκοτεινή πλευρά την οποία δεν μπορούσε να νικήσει.


Όταν οι Ιλλουμινάτι σκοτώνουν ανθρώπους το κάνουν συγκεκριμένες μέρες ώστε να εκπληρώσουν τις θυσίες τους με τον σωστό τρόπο. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο πως διάλεξαν να σκοτώσουν τον George Michael μόλις μετά τα Χριστούγεννα, την ίδια στιγμή που ο ίδιος είχε βγάλει τραγούδι ‘Last Christmas’. Όπως φαίνεται ήταν πράγματι τα τελευταία του Χριστούγεννα.

Τα περισσότερα θύματα των Ιλλουμινάτι όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε πεθαίνουν από τη λεγόμενη “καρδιακή προσβολή”, μια διάγνωση πίσω από την οποία κρύβονται πολύ περισσότερα. Ένα άλλο αξιοσημείωτο είναι πως οι θάνατοι των Ιλλουμινάτι πάντα συμβαίνουν ανά τριάδες, ένας ακόμη αποκρυφιστικός συμβολισμός.


Για παράδειγμα μαζί με τον τραγουδιστή Μάικλ Τζάκσον πέθανε η Φάρα Φόσετ και ο τραγουδιστής ροκ εν ρολ , Σκάι Σάξον (Sky Saxon). Όλα αυτά συνέβησαν τη χρονιά του 2009.


Το ίδιο συμβαίνει και σε αυτήν την περίπτωση, δηλαδή το Δεκέμβριο του 2016. Αφότου πεθαίνει ο George Michael, αμέσως μετά ακολουθούν οι θάνατοι των ηθοποιών Κάρι Φίσερ και της μητέρας της Ντέμπι Ρέινολντς. Αξιοσημείωτο είναι πως η ηθοποιός Κάρι Φίσερ πέθανε από «καρδιακή προσβολή» αφότου εξέθεσε τον συνεργάτη της και ηθοποίο Χάρισον Φορντ μιλώντας για την σκανδαλώδη σχέση τους.


Ακόμη, στις αρχές του 2016, τον Ιανουάριο, έχουμε άλλη μια τρίαδα θανάτων οι οποίοι αφορούν τους εξής διάσημους: τον Άλαν Ρικμαν (ο ηθοποιός που υποδύοταν τον καθηγητή Σνέιπ στις ταινίες Χάρι Πότερ), τον τραγουδιστή Ντέιβιντ Μπάουι και τον Αμερικανό βετερανό παρουσιαστή Σερ Τέρι Γουόγκαν.


Ο τραγουδιστής Prince από την άλλη, πέθανε τον Απρίλιο του 2016 μαζί με άλλους δύο, την ηθοποιό και τραγουδίστρια Βικτόρια Γουντ και τον μουσικό παραγωγό Ντειβιντ Γκεστ.


Ο λόγος για τον οποίο επιλέγεται ο αριθμός τρία είναι επειδή αυτός ο αριθμός αποτελεί για τους Ιλλουμινάτι τον πρώτο ιερό αριθμό, τον πρώτο τέλειο αριθμό. Αντιπροσωπεύει την παγανική Τριάδα. Βρίσκεται γεωμετρικά στο τρίγωνο, όπως η πυραμίδα των Ιλλουμινάτι, και πνευματικά ως το Τρίτο Μάτι του Ινδουισμού. Οι Μασώνοι συχνά προσθέτουν τον αριθμό τρία σε άλλους ιερούς αριθμούς για να δημιουργήσουν καινούργιους αριθμούς. Η μεγαλύτερη δύναμη σύμφωνα με αυτούς υπάρχει όταν ένας αριθμός ομαδοποιείται με άλλους. Έτσι, στην περίπτωση του αριθμού τρία, ισχυρότερη δύναμη επιτυγχάνεται όταν ο αριθμός αυτός παρουσιάζεται ως 33 ή 333 ή 333+333 το οποίο ισούται με τον αριθμό 666, δηλαδή τον αριθμό του θηρίου.


Αναμένεται να δούμε ποιες εκπλήξεις κρύβει το 2017 και ποια θα είναι τα επόμενα θύματα τους.
Ρωμ. 1,25 Αυτοί αντήλλαξαν και αντικατέστησαν την αλήθειαν του Θεού με το ψεύδος της ειδωλολατρίας, εσεβάσθησαν δε και ελάτρευσαν την άψυχον και άλογον και πεπερασμένην κτίσιν, αντί του Δημιουργού, ο οποίος την έκτισε και πρέπει δια τούτο να ευλογήται και να δοξάζεται εις όλους τους αιώνας. Αμήν.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive