Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΝΤΥΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ




Από τον περασμένο Σεπτέμβριο έχει παρατηρηθεί στα κοινωνικά δίκτυα πολλά μηνύματα από μουσουλμάνους της Ευρώπης που όλα σε γενικές γραμμές καλούν τον μουσουλμανικό πληθυσμό να είναι σε εγρήγορση και έτοιμος για να αναλάβει δράση στα γεγονότα που επέρχονται.

Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα ενός ιμάμη που καλεί τους πιστούς να μεταμφιεστούν ακόμα και ως ιερείς για να ξεγελάσουν τις αρχές και να μπορούν να χτυπήσουν τους στόχους τους πιο εύκολα. Όπως αναφέρεται ο προφήτης τους υπόσχεται ότι όσο πιο πολλούς χτυπήσουν τόσο πιο μεγάλο θα είναι το μπόνους για τον παράδεισο και… τόσο πιο πολλά ουρί (ωραίες παρθένες) θα τους περιμένουν εκεί.




Μουσουλμάνος κληρικός έδωσε την άδεια σε μουσουλμάνους να ντύνονται κληρικοί ή ραβίνοι για να διεξάγουν επιθέσεις τζιχάντ. Όπως εξηγεί ένας Σαουδάραβας κληρικός, ο Walid al-Wadaan, αυτό γίνεται διότι ο προφήτης Μοχάμεντ επιτρέπει τα ψέματα στη μάχη για να φέρει συμφιλίωση μεταξύ προσώπων, όπως στη διήγηση ενός συζύγου προς τη σύζυγο ή μιας συζύγου προς τον σύζυγο (σε μια διαστρεβλωμένη μορφή για να φέρει ειρήνη μεταξύ τους). Αυτό βρίσκεται στο Σαχίχ Μουσλίμ, δηλαδή στη συλλογή αυθεντικών χαντίθ του ιμάμη Μουσλίμ, αριθ. 6303.



Για να καταλάβουμε που οδηγείται η κατάσταση θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με στοιχεία των αρχών της Γερμανίας, γύρω στους επτά Γερμανούς σκοτώνονται κάθε βδομάδα από τους λαθρο και 3000 κακοποιούνται.


Στο παρακάτω βίντεο όπως θα δείτε, την περίοδο 1988 έως 2012 σκοτώθηκαν 7500 άτομα από ξένους. Τα τελευταία χρόνια τα νούμερα των θυμάτων έχουν διπλασιαστεί. Στο βίντεο παρουσιάζεται η εγκληματικότητα και ο αριθμός των θυμάτων ανά γερμανικό κρατίδιο ξεχωριστά. Τα κυριότερα κρούσματα είναι σεξουαλικές επιθέσεις, κλοπές, κακοποιήσεις, βιασμοί.

Σύμφωνα με το βίντεο, όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν:

80 τρομοκρατικά χτυπήματα
112 εμπρησμοί
191 βιασμοί
207 απόπειρες βιασμού στο κολυμβητήριο
300 φόνοι
1056 απειλές, καταστροφές
1593 σεξουαλικές επιθέσεις
2699 σωματική βία
5076 κλοπές

Συνολικά τα εγκλήματα έχουν φτάσει σχεδόν τις 12.000, από τους «καταδιωκόμενους» και «δυστυχισμένους» παράνομους μετανάστες που αύριο θα υποχρεωθούμε να τους δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε, ακόμη και τα ίδια μας τα σπίτια.

Για να καταλάβουμε τη σκληρή πραγματικότητα την οποία αποκρύπτουν σκόπιμα τα καθεστωτικά ΜΜΕ, παρουσιάζεται το παρακάτω βίντεο που δείχνει τα γεγονότα της περασμένης πρωτοχρονιάς στην Κολωνία της Γερμανίας. Σκεφτείτε ότι πλησιάζουμε πάλι σε ημέρες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Στην προσπάθεια τους, τα καθεστωτικά ΜΜΕ να συσκοτίσουν αυτήν την πραγματικότητα, παρουσιάζουν άλλα νούμερα από τα πραγματικά.


Συγκεκριμένα, οι πραγματικοί αριθμοί κακουργημάτων της περασμένης πρωτοχρονιάς στην Κολωνία είναι οι εξής:

22 βιασμοί από τους αθώους λαθρο
189 σεξουαλικές παρενοχλήσεις
157 άγριες σωματικές επιθέσεις
Μόνο 3 από τους βιαστές τιμωρήθηκαν , και 52 αφέθηκαν ελεύθεροι.

Είναι χαρακτηριστική η ανώνυμη μαρτύρια σε ιστολόγιο μιας συζύγου αστυνομικού στη Γερμανία, για το πόσο υποφέρει ο σύζυγος της (να μην ξεχνάμε τους Έλληνες αστυνομικούς) αφενός από την βία και τρομοκρατία των παρανομών μεταναστών και αφετέρου από την πίεση του ίδιου του κράτους να κάνουν τα στραβά μάτια σε όλο αυτό το όργιο της παρανομίας και ουσιαστικά να αντιμετωπίζουν αφοπλισμένοι την όλη κατάσταση. Όπως ομολόγησε, το σπίτι της είχε ουσιαστικά διαλυθεί, ενώ ο σύζυγος της ο αστυνομικός έχει φτάσει στο σημείο να παίρνει ψυχοφάρμακα.

Οι συνθήκες τον υποχρεώνουν να δουλεύει μέχρι και 13 ώρες την ημέρα σε ένα περιβάλλον απειλητικό για την ίδια του την ζωή και το πιο εξωφρενικό, χωρίς ουσιαστικά να έχει το δικαίωμα να δράσει και να αμυνθεί. Γιατί θα χαρακτηριστεί…. ρατσιστής. Το πόσο τραγική είναι η κατάσταση του φαίνεται από το ότι δεν περνά εβδομάδα χωρίς να έχει μώλωπες και σημάδια βίας στο κορμί του.






Εδώ μπορείτε να δείτε το πόσο επικίνδυνο είναι να είσαι στις δυνάμεις ασφαλείας σε δυο ευρωπαϊκές χώρες Γερμανία και Σουηδία, έχοντας απέναντι σου όλη αυτή την ανεξέλεγκτη βία των παράνομων μεταναστών.

Ένας μετανάστης ομολογεί ο ίδιος ότι θα βρει κανείς μόνο 100 Σύριους και 2000 μετανάστες από άλλες χώρες στις οποίες δεν υπάρχει καν κίνδυνος πολέμου.


Στο επόμενο βίντεο εμφανίζεται ο Nicolaus Fest, μέλος του κόμματος των Γερμανών ευροσκεπτικιστών AfD . Ο Nicolaus Fest δεν άντεξε για την όλη κατάσταση και πρόβαλε ένα βίντεο όπου κατήγγειλε σε μια ομιλία του, τον βιασμό και την δολοφονία μιας κοπέλας από έναν Αφγανό. Με αφορμή αυτό το περιστατικό επιτέθηκε με δριμύτατα κατά της καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ , την όποια θεωρεί ως υπεύθυνη για όλη αυτήν την κατάσταση και ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της νεαρής κοπέλας.


Συγκεκριμένα, επισήμανε ότι η πολική των ανοιχτών συνόρων έχει φέρει μια ανεπανάληπτη καταστροφή στην κοινωνία και έχει αφήσει να εισέλθουν ανεξέλεγκτα στην Ευρώπη διάφορα ισλαμικά κακοποιά στοιχεία, εγκληματίες, και φανατικοί τζιχαντιστές που το μόνο που επιδιώκουν είναι να σκοτώνουν τους απίστους.

Η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο κόκκινο στα νοσοκομεία, στα σχολεία και στις δημόσιες υπηρεσίες όπου οι παράνομοι μετανάστες κάνουν ό,τι θέλουν δημιουργώντας καθημερινά προβλήματα χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε 

κανέναν.



Συνεργοί σε όλη αυτή την εγκληματική κατάσταση είναι και πολλοί δήμαρχοι που τα αρπάζουν κυριολεκτικά όπως ο δήμαρχος του Βερολίνου, Michael Müller, που πρόσφατα πουλώντας αντιρατσιστική ιδεολογία (βλ. Μπουτάρης-Καμίνης κ.α) απέκτησε μια πολυτελέστατη Μερσεντές (350.000 ευρώ) σαν αμοιβή στον αγώνα του υπέρ των παράνομων μεταναστών για την διάλυση της Ευρώπης.

 




Φώτο: ταλαιπωρημένοι σε άθλιες συνθήκες μετανάστες του 1945 σε σύγκριση με τους χλιδάτους μετανάστες του 2016. Στη συγκεκριμένη φώτο απεικονίζεται ο 18χρονος Αφγανός δράστης που βίασε σκότωσε πρόσφατα την κόρη του ευρωβουλευτή.


Στο επόμενο βίντεο πάμε σε μια άλλη χώρα τη Σουηδία, όπου προβάλλεται με χαρακτηριστικό τρόπο πως οι προοδευτικοί και αντιρατσιστικές Σουηδοί υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες τους δυστυχισμένους-παράνομους μετανάστες και έσπασαν κυριολεκτικά τα μούτρα τους.

Τα τελευταία χρόνια εισήλθαν στη Σουηδία περίπου 370.000, αναλογικά περίπου 300 μετανάστες την ημέρα και 781.000 στο σύνολο τα τελευταία 9 χρόνια, υποτίθεται από πολεμικά μέτωπα και τα έκαναν κυριολεκτικά γυαλιά καρφιά ώστε ακόμα και αυτοί οι Σουηδοί να αγανακτήσουν και να ξεσηκωθούν.


Για να καταλάβουμε τι γίνεται, αναφέρεται πως τα τελευταία χρόνια κάθε βράδυ πυρπολείται και ένα αυτοκίνητο, ενώ οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί που πρέπει να επέμβουν δέχονται άγρια επίθεση και πετροβολισμούς από τους εισβολείς.

Μόνο τον περασμένο Ιούνιο και Ιούλιο περίπου 100 αυτοκίνητα πυρπολήθηκαν από την μανία των παράνομων μεταναστών. Παράλληλα αυξήθηκαν κατακόρυφα επί καθημερινής βάσεως οι βιασμοί, οι διαρρήξεις, οι επιθέσεις και οι κλοπές και γενικά η εγκληματικότητα κυρίως από Αφγανούς, Σομαλούς και Σύριους.

Αυτό ήταν το ευχαριστώ στους Σουηδούς όπου: τους καλωσορίσανε, τους πρόσφεραν φαγητό, στέγη και ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης.

Ένας Αμερικανός σκηνοθέτης, ο Ami Horowitz, τόλμησε να επιχειρήσει ένα ρεπορτάζ στου δρόμους σουηδικών πόλεων και εκεί δέχτηκε την επίθεση των μεταναστών που του έσπασαν μία από τις κάμερές του και χτύπησαν και τον ίδιο.

Οι περαστικοί Σουηδοί που ήταν μάρτυρες της επίθεσης κοιτούσαν αδιάφορα και μόνο ένας επενέβη όταν έγινε αντιληπτό ότι κινδυνεύει η ίδια η ζωή του.

Στη Γερμανία και τον Καναδά περίπου το 40% των αιτήσεων για άσυλο έχουν εγκριθεί, στη Βρετανία πάνω από 30%, αλλά στην Ιαπωνία ο αριθμός είναι 0,2%, και η διαδικασία είναι εξαντλητική. Εκεί η διαδικασία χορήγησης ασύλου «δεν αστειεύεται» και οι Ιάπωνες προβάλλουν πολλαπλά εμπόδια για να χορηγηθεί το άσυλο προφανώς γιατί έχουν κατανοήσει τις συνέπειες αυτής της κατάστασης.

Στο επόμενο βίντεο ο Βρετανός δημοσιογράφος Rupert Wingfield-Hayes, πήγε στο Τόκυο της Ιαπωνίας και έκανε έρευνα για το πως αντιμετωπίζει η χώρα αυτή το ζήτημα των παράνομων μεταναστών. Όπως παρατήρησε, αντιμετωπίζεται πολύ πιο σοβαρά από την Ευρώπη που έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι. Οι Ιάπωνες στα κέντρα συγκέντρωσης, που είναι σαν φυλακές, έχουν μια χαρακτηριστική ταμπέλα η οποία γράφει τα εξής: οι μετανάστες σε αυτήν τη χώρα δεν έχουν ανθρώπινα δικαιώματα.

Ο χρόνος διαμονής σε αυτά τα κτίρια είναι περίπου 2 χρόνια, το χρονικό διάστημα που χρειάζεται για την έγκριση άδειας παραμονής στη χώρα, από όπου μόνο με ειδική άδεια μπορούν να βγαίνουν έξω. Τις περισσότερες φορές λόγω του ψυχολογικού αυτού πολέμου που δέχονται, προτιμούν οι μετανάστες να αποχωρήσουν παρά να διαμείνουν στη χώρα. Οι Ιάπωνες δεν παίζουν με ρατσιστικές ιδεοληψίες αλλά κοιτάζουν το συμφέρον της χώρας τους.

Παρακάτω έχουμε τις μαρτυρίες Σύριων προσφύγων οι οποίοι ομολόγησαν ότι ήρθαν στην Γερμανία χωρίς να σκόπευαν να εγκαταλείψουν την χώρα τους. Αυτός συνέβη επειδή είχε κυκλοφορήσει στα κοινωνικά δίκτυα της χώρας τους η είδηση ότι η Μέρκελ τους περιμένει με ανοιχτές αγκάλες προσφέροντας τους 3000 ευρώ και άριστες συνθήκες διαβίωσης.



Το εντυπωσιακό είναι, όπως αρχίζει το βίντεο, μια Σύρια πρόσφυγας η οποία όταν ήρθε στην Γερμανία και δεν βρήκε τίποτα από όσα τις είχαν υποσχεθεί έπαθε ψυχικό τραλαλά.


Αν δεν σταματήσει αυτή η εισβολή, η προώθηση της σαρίας στην Ευρώπη και φυσικά και στην Ελλάδα σαν πρώτο σταθμό, τότε δεν θα μιλάμε πια για Ευρώπη αλλά για Ευρωπιστάν και Ελλαδιστάν.




Φώτο: Η πρώτη και η σκληρότερη τιμωρία αξίζει πρώτα στον προδότη και ύστερα στον εχθρό. Αν είχα μόνο μια σφαίρα και ήμουν αντιμέτωπος με τον εχθρό και τον προδότη θα την «πρόσφερα» πρώτα στον προδότη. Κορνήλιος Κοντρεάνου



Επειδή πλέον το κράτος δεν θα μπορεί να προστατέψει τους πολίτες του, η μόνη συμβουλή η οποία δίνει ένας χρήστης στο διαδίκτυο είναι η εξής:

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ



Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive