Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Δηλώσεις σοκ του Σύρου πρεσβευτή στον ΟΗΕ: «Γενετικά τροποποιημένοι οι μισθοφόροι που πιάστηκαν στο Χαλέπι»!




Σοκ έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Σύρου πρεσβευτή στον ΟΗΕ Bashar Jaafari αναφορικά με τη σύλληψη 130 ξένων πρακτόρων στο Χαλέπι, εκ των οποίων ο Σύρος αξιωματικός ονομάτισε 14 εξ αυτών με τα ονόματά τους και την εθνικότητά τους.

Εκεί όμως που ο Σύρος πρεσβευτής πραγματικά σόκαρε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Νέα Υόρκη ήταν ότι σε αποστροφή του λόγου και απατώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ανέφερε ότι οι πράκτορες αυτοί οι οποίοι παρουσιάζονται ως «μετριοπαθείς αντάρτες» είναι άτομα «γενετικά τροποποιημένα»!

“Genetically modified” είναι οι ακριβείς λέξεις που χρησιμοποίησε ο Σύρος πρεσβευτής στην συνέντευξή του στον ΟΗΕ.


«Για αυτό ακριβώς το λόγο είδατε αυτές τις υστερικές κινήσεις κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου από τη Γαλλία, τη Βρετανία και τις ΗΠΑ γιατί θέλουν να εγγυηθούν τη ασφάλειά τους», συμπλήρωσε ο Jaafari, εννοώντας την εμμονή χωρών όπως η Γαλλία για την αποστολή διεθνών παρατηρητών στο Χαλέπι προκειμένου να μπορέσουν να τους παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια.

Ο Σύρος πρεσβευτής μίλησε για 14 ονόματα αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως συνολικά πρόκειται να 130 πράκτορες τους οποίους η Συρία σκοπεύει να δείξει σε όλο τον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα ο Σύρος πρεσβευτής ανέφερε τα κάτωθι ονόματα.

Mutaz Kanoğlu (Τουρκία), David Scott Winer (ΗΠΑ), David Shlomo Aram ( Ισραήλ), Muhamad Tamimi (Κατάρ), Muhamad Ahmad Assabian (Σαουδική Αραβία), Abd-el-Menham Fahd al Harij (Σαουδική Αραβία), Islam Salam Ezzahran Al Hajlan – (Σαουδική Αραβία), Ahmed Ben Naoufel Al Darij (Σαουδική Αραβία), Muhamad Hassan Al Sabihi (Σαουδική Αραβία), Hamad Fahad Al Dousri (Σαουδική Αραβία), Amjad Qassem Al Tiraoui (Ιορδανία), Qassem Saad Al Shamry (Σαουδική Αραβία),
Ayman Qassem Al Thahalbi (Σαουδική Αραβία), Mohamed Ech-Chafihi El Idrissi (Μαρόκο).

Όμως σύμφωνα με τον Σύρο δημοσιογράφο Saeed Alsharifi οι συλληφθέντες είναι πολλοί περισσότεροι από τους αρχικά 14. . .

Ο ίδιος δηλώνει: «Λόγω των πληροφοριών που έλαβε ο ίδιος, οι αρχές της Συρίας ανακαλύφθηκε ολόκληρο το αρχηγείο υψηλόβαθμων αξιωματικών της δύσης.».

Οι Σύροι στρατιώτες βρέθηκαν στο υπόγειο μιας από τις πλατείες στο ανατολικό Χαλέπι και συνέλαβαν ζωντανούς και χωρίς αντίσταση…περίπου.. 130 άτομα.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν: Αμερικανοί – 22, Βρετανοί – 16, Γάλλοι -21, Ισραηλινοί– 7, Τούρκοι – 62.

Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει για ποιο λόγο ο Σύρος πρεσβευτής μίλησε για γενετικά τροποποιημένους μισθοφόρους, αλλά το θέμα μάλλον τώρα αρχίζει.

Ακούστε τον Σύρο πρεσβευτή να λέει την επίμαχη φράση στο 17:21 περίπου




























Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive