Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

LAZLO FÖLDI-ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ





Σε τηλεοπτική εκπομπή με θέμα τους παράνομους λαθρομετανάστες είχανε καλέσει τον πρώην πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών Lazlo Földi.

Σε μια ερώτηση που τον έκαναν, πόσοι πιστεύει ότι είναι οι παράνομοι μετανάστες που έχουν έρθει στην Ευρώπη, απάντησε πως δεν είναι αυτό το ζήτημα αλλά από πού προέρχονται, τι αντιπροσωπεύουν και ποιοί είναι οι σκοποί τους.


Η κατάσταση αυτή άρχισε να ξεφεύγει πριν από ενάμισι χρόνο όταν χωρίς να το συνειδητοποιήσουνε με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων άρχισαν να έρχονται χιλιάδες μουσουλμάνοι και κανείς δεν μπορούσε να αντιδράσει γιατί το θέμα ήταν ταμπού και θα τον χαρακτήριζαν ρατσιστή και λοιπά.

Εκείνο που δεν μπορούσαμε να ξέρουμε είναι ότι ανάμεσα τους υπάρχουν φανατισμένοι ισλαμιστές τρομοκράτες. Κάποιος δημοσιογράφος σε μια τηλεοπτική εκπομπή, όπως αναφέρει ο Lazlo, προσπάθησε να αποπροσανατολίσει το πρόβλημα θέτοντας το ερώτημα γιατί να έρθουνε όλοι αυτοί οι ισλαμιστές τρομοκράτες περνώντας από πολλές χώρες με μεγάλη ταλαιπωρία. Ενώ το πιο φυσιολογικό θα ήταν να τους φέρουν αεροπορικώς και έτσι δεν θα γινόταν και γνωστό. Ο Lazlo τότε σχολιάζοντας είπε πως αυτό δεν είναι το πρόβλημα αλλά το γιατί τους έφεραν και τι σκοπό έχουν.

Το πρόβλημα είναι ότι εδώ δεν πρόκειται για παραδοσιακούς κλασικούς τρομοκράτες αλλά για μια σχεδιαζόμενη εισβολή ειδικά εκπαιδευμένων τρομοκρατών που το πρώτο τους μέλημα όταν θα έρθουν στις χώρες μας θα είναι με τις πράξεις τους να κερδίσουνε τους ήδη εγκατεστημένους χιλιάδες μουσουλμάνους στην Ευρώπη δημιουργώντας τις βάσεις για ολοκληρωτική ισλαμοποίηση.



Δηλαδή τους μουσουλμάνους τις 2ης και 3ης γενιάς που δεν προέρχονται από τις no go ζώνες αλλά είναι εδώ μόνιμα εγκατεστημένοι, ανήκουν στο 50% περίπου του συνόλου των μουσουλμάνων της Ευρώπης που δεν είναι διατεθειμένοι να προσαρμοστούν στα ευρωπαϊκά πρότυπα. Αυτοί όλοι θέλουν να επιβάλλουν στους γηγενείς τα δικά τους πρότυπα και την ισλαμική σαρία. Κερδίζοντας αυτούς είναι σαν να δημιουργούν στρατιές ισλαμιστών μέσα στην καρδιά της Ευρώπης που είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα στο μέλλον για χάρη του Ισλάμ.



Εκμεταλλευόμενοι τη συμφωνία τις Γενεύης που προστατεύει τους παράνομους μετανάστες, φέρνουν όλο και περισσότερους ενώ το ερώτημα που τίθεται: γιατί δεν πάνε σε άλλες ισλαμικές χώρες όπου δεν υπάρχει πόλεμος όπως οι χώρες του περσικού κόλπου που βρίσκονται και πιο κοντά στις εμπόλεμες ζώνες.

Το σχέδιο είναι πολύ πονηρό με ειρηνικούς τρόπους και με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων έχουν δημιουργήσει ένα ισλαμικό καρκίνωμα που απειλεί πλέον να κατακτήσει όλη την Ευρώπη χωρίς οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι να συνειδητοποιήσουν αυτή την απειλή.



Εδώ είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι τα πλούσια μουσουλμανικά αραβικά κράτη δεν είναι ότι δεν θα δέχονταν όλους αυτούς τους παράνομους μετανάστες αλλά η πραγματικότητα είναι ότι τα ίδια αυτά προωθούν και χρηματοδοτούν τους παράνομους μετανάστες στην Ευρώπη για να δημιουργήσουν θύλακες που θα τα επιτρέψουν στο μέλλον να κυριαρχήσουν.



Τα πετρελαϊκά κράτη δεν τους αρνούνται την είσοδο γιατί δεν θα μπορούσαν να είναι χρήσιμοι ή ικανοί εκεί να εκτελούν εργασίες αλλά γιατί θέλουν να κτίσουν εδώ έναν γερό μεγάλο μαζικό πυρήνα για τα χρόνια που θα έρθουν και που δεν θα έχουν πλέον το πετρέλαιο για να επιζήσουν. Όλο αυτό γίνεται γιατί οι πλούσιοι Άραβες μεγιστάνες γνωρίζουν πως τα πετρελαϊκά αποθέματα τελειώνουν και αύριο θα βρεθούν ξεκρέμαστοι οικονομικά και υπαρξιακά.

Με την εδραίωση αυτών των ισλαμικών θυλάκων θα μπορέσουν να δημιουργήσουν σταδιακά πολιτικά φιλοισλαμικά κόμματα και έτσι αποχτώντας πολιτική δύναμη θα κερδίσουν και οικονομική ισχύ μέσα στην ίδια την Ευρώπη. Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει να έχουμε χιλιάδες στρατευμένους μουσουλμάνους ψηφοφόρους την ίδια στιγμή που οι Ευρωπαίοι ψηφοφόροι απαξιώνουν τις εκλογές και δεν πάνε πλέον να ψηφίσουν. Σε αυτήν την κατάσταση οι κύριοι ένοχοι είναι το ίδιο το πολιτικό σύστημα της Ευρώπης που έχει απαξιωθεί και ουσιαστικά παραδοθεί στους ξένους εισβολείς.


Τα σημερινά γνωστά κόμματα δεν θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν πολιτικά αύριο τα ευρέως χρηματοδοτούμενα από τα πλούσια αραβικά κράτη ισλαμικά κόμματα που θα κυριαρχήσουν και πολιτικά.

Και αυτό θα το πληρώσουν πολύ ακριβά καθώς το τέλος τους διαγράφεται μαύρο κατά τα ισλαμικά πρότυπα που τα άφησαν να υπερισχύσουν επάνω τους.

Η σημερινή Ευρώπη που βασίζεται στο σλόγκαν «united in diversity» δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη που οραματίστηκαν οι πατέρες και ιδρυτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι σημερινοί μουσουλμάνοι εισβολείς δεν έχουν καμία σχέση με τους μετανάστες Ευρωπαίους που ερχόταν τις πρώτες μεταπολεμικές δεκαετίες στην Γερμανία και στην Βόρεια Ευρώπη για να εργαστούν αφού εκπλήρωναν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις.
loading...



Το βασικό λάθος που έκανε η Ευρώπη είναι ότι δεν υπολόγισε πως αυτοί οι μουσουλμάνοι παράνομοι μετανάστες θα επιδιώξουν ακόμα και με την βία να επιβάλλουν τα θρησκευτικά τους πρότυπα παρά να αφομοιωθούν. Και αυτό θα είναι ένα θανάσιμο πλήγμα αν δεν υπάρξει αντίδραση για τους ευρωπαϊκούς λαούς. Οδηγούμαστε έτσι σε αυτό που είχαμε προβλέψει πριν από δεκαετίες κάποιοι γνώστες των πραγμάτων (Udo Ulfkotte, Krieg in den Städten-Πόλεμος των πόλεων) ακόμα και στην συριοποίηση της Ευρώπης.


Όταν φτάνουμε στο σημείο να δημιουργούνται no-go ζώνες όπου απαγορεύονται γηγενείς, τότε μπορεί να έχουμε σαν συνέπεια στο σημείο ακόμα και να «βγουν τα μαχαίρια» με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει. Αυτοί οι μουσουλμάνοι εισβολείς δεν θα κάνουν με τίποτα πίσω στους σκοπούς τους που είναι επέκταση των no-go zones και του νόμου της σαρίας. Άλλωστε Αυστριακός καρδινάλιος ομολογεί πως οι μουσουλμάνοι ήρθαν για να κυριαρχήσουν στην Ευρώπη.


Στην περίπτωση αντίδρασης από τους γηγενείς θα χρησιμοποιήσουνε κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο βίας. Και εδώ λέμε «καλωσορίστε τρομοκρατία». Εντωμεταξύ, ο κρατικός μηχανισμός αδύναμος να αντιμετωπίσει αυτές τις καταστάσεις θα έχει καταρρεύσει αφήνοντας την βία ανεξέλεγκτη.

Εκκλ. 1,9 Ποίον είναι αυτό που έχει ήδη γίνει εν τη ροή του χρόνου; Αυτό το γεγονός θα γίνη και στο μέλλον. Ποιό είναι αυτό, που έχει πραγματοποιηθή και λάβει ύπαρξιν; Αυτό θα πραγματοποιηθή και στο μέλλον. Τίποτε το νέον δεν υπάρχει κάτω από τον ήλιον.

Το πρόβλημα δεν βρίσκεται απλώς στο Ισλαμικό Κράτος αλλά είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό. Είναι ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος όπου Χριστιανοί (οικουμενιστές), Εβραίοι και Μουσουλμάνοι συνεργάζονται μεταξύ τους για να εκτοπίσουν αυτούς που αγωνίζονται για το δίκαιο και την αλήθεια.

Αυτή είναι μια μαζική εισβολή πρωτοφανούς έκτασης. Από τη Συρία ως τη Σενεγάλη, είναι μια μαζική εισβολή από περίπου 20 μουσουλμανικά έθνη.





Συνυφασμένο με το πρόβλημα των παράνομων μεταναστών είναι το πρόβλημα της Τουρκίας και η σύνδεση της με το Νάτο και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Τουρκία ασκεί εκβιασμό στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο Νάτο ότι αν δεν υποχωρήσουν στις απαιτήσεις της, δηλαδή ελεύθερη διακίνηση των Τούρκων στην Ευρώπη και πολύ μεγαλύτερη οικονομική βοήθεια θα ανοίξει τις πόρτες της στα περίπου 3 εκατομμύρια λαθρό για να ξεχυθούνε στην Ευρώπη.



Ο εκβιασμός αυτός έχει προκαλέσει πρόβλημα στις παραδοσιακά καλές σχέσεις Γερμανίας-Τουρκίας ενώ η Μέρκελ δήλωσε πως δεν αποδέχεται τέτοιες εκβιαστικές απειλές. Τα προβλήματα διευρύνθηκαν με την άρνηση της Τουρκίας να δεχτεί γερμανικές στρατιωτικές δυνάμεις στην βάση του Ιντσιρλίκ στα πλαίσια του Νάτο ενώ σοβαρό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί και με τις ΗΠΑ που ενισχύουν τους Κούρδους.



Στο παραπάνω βίντεο παίρνουμε μια γεύση με αυτά που θα συναντήσουν οι γυναίκες στην Ευρώπη, καθώς και την βίαια συμπεριφορά που θα υποστούν από τους μουσουλμάνους με την έλλειψη σεβασμού που θα δείχνουν απέναντι τους διότι τις θεωρούν κάτι υποδεέστερο.


Μουσουλμάνος ιμάμης λέει: η χριστιανική Ρώμη μια μέρα θα κατακτηθεί από το Ισλάμ όπως κάποτε η Κωνσταντινούπολη


Όλα τα κακά που προέρχονται από τον διάβολο και εκδηλώνονται μέσω των ισλαμιστών και άλλων οπαδών ολοκληρωτικών καθεστώτων βίας που προκαλούν πληγές στην ανθρωπότητα είναι σίγουρα εν γνώσει και οικονομική άδεια του Παντοδύναμου που στέλνει τις δοκιμασίες στον άνθρωπο για να επιβεβαιώσει την πίστη του στον έναν Παντοδύναμο Θεό. Ο Μέγας Δοκιμαστής θα διαχωρίσει την ήρα από το σιτάρι, τα πρόβατα από τα ερίφια και θα προσφέρει γενναιόδωρα την πρέπουσα αμοιβή σε αυτούς που στάθηκαν όρθιοι σε όλες τις δοκιμασίες.


Στις χώρες όπου επικράτησαν άθεα και κοσμικά καθεστώτα όπως Γαλλία και Ρωσία εκεί δοκιμάστηκε η αληθινή πίστη, εκεί συσσώρευσε την ισλαμική λαίλαπα. Έτσι ο Θεός επιτρέπει το διάβολο να δοκιμάζει λαούς και καθεστώτα και όσο γρηγορότερα μετανοήσουν τόσο λιγότερο θα υποφέρουν.

Α Κορ. 1,19 Οι άπιστοι, σκοτισμένοι από τα πάθη της αμαρτίας, δεν ημπορούν να εννοήσουν το ύψος της ευαγγελικής αληθείας, τα έχουν κυριολεκτικώς χαμένα, διότι έχει γραφή δι’ αυτούς από τον προφήτην Ησαΐαν· “θα καταστρέψω και θα εξαφανίσω, λέγει ο Θεός, την σοφίαν αυτών, που παρουσιάζονται ως σοφοί και θα εκτοπίσω ως ανόητον την φρόνησιν εκείνων, οι οποίοι παρουσιάζονται ως συνετοί”.

Κολ. 2,8 Προσέχετε, μήπως σας εξαπατήση κανείς και λεηλατήση τον θησαυρόν της πίστεώς σας με την ψευδή φιλοσοφίαν και την κούφιαν απάτην, η οποία βασίζεται εις την ψευδή και ακατάστατον παράδοσιν των ανθρώπων, κατά την παιδαριώδη και μωράν αντίληψιν περί των στοιχείων του κόσμου, και όχι σύμφωνα με την διδασκαλίαν του Χριστού.



ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ


Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive