Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΓΑΪΔΑΡΟΥ







Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Πως γίνεται η κατήχηση στους λαθρο; Το σύστημα για να αντιμετωπίσει τις πιθανές αντιδράσεις στην προωθούμενη εισβολή των λαθρο στην Ευρώπη έχει οργανώσει ειδικά «σεμινάρια» όπου οι λαθρο κατηχούνται πως να εμφανίζονται δυστυχισμένοι και κατατρεγμένοι και τι πρέπει να λένε στις ανακρίσεις που πιθανόν να τους γίνουν.

Δεκάδες χιλιάδων από παράνομους μουσουλμάνους μετανάστες εισάγονται λαθραία στην Ευρώπη κάθε μήνα με το πρόσχημα της «διάσωσης» ανθρώπων, υποβοηθούμενοι από την ιταλική ακτοφυλακή η οποία συντονίζει τις δραστηριότητές τους.



Οι διακινητές-λαθρέμποροι επικοινωνούν εκ των προτέρων με την ιταλική ακτοφυλακή για να λάβουν υποστήριξη και να παραλάβουν το συμφωνημένο ανθρώπινο φορτίο. Τα πλοία των ΜΚΟ κατευθύνονται προς τα «σημεία διάσωσης» ακόμη και αν αυτοί που πρέπει να διασωθούν βρίσκονται στη Λιβύη. Οι οργανώσεις πίσω από αυτό είναι, Save the Children, Life Boat, Jugend Rettet και άλλες.

Οι Βρυξέλες έχουν δημιουργήσει ειδική νομοθεσία που προστατεύει τους λαθρεμπόρους από πιθανή καταδίωξη. Η πλειοψηφία αυτών που ζητούν άσυλο δεν είναι υποψήφιοι για να τους εξασφαλίσουν άσυλο και θα καταλήξουν στους δρόμους του Παρισιού, της Ρώμης κ.ο.κ με βίαιες συμπεριφορές υποβιβάζοντας έτσι την σταθερότητα της Ευρώπης.




Ακολουθήστε

Geert Wilders
✔@geertwilderspvv



*** SHOCKING VIDEO ***

Asylum center in The Netherlands, Apeldoorn, Friday Dec 2

Received from an employee.#kickthemoutofourcountry
3:29 μ.μ. - 5 Δεκ 2016

5.3965.396 Retweet
3.8743.874 "μου αρέσει"


Μόλις τους προηγούμενους μήνες τουλάχιστον 39.000 Αφρικανοί μουσουλμάνοι εισήλθαν παράνομα στην Ιταλία, με την πλήρη συναίνεση των Ιταλικών και των Ευρωπαϊκών κυβερνήσεων.



Οι ΜΚΟ βοηθούν όλο και περισσότερους μετανάστες να εισέλθουν στην Ευρώπη παρέχοντας τους χάρτες, καθώς και οδηγίες συμπεριφοράς ώστε να τους δοθεί άσυλο. Ο κάθε μετανάστης, ακόμη, ενθαρρύνεται να αναφέρει κάθε παραβίαση των «δικαιωμάτων» του.


Εδώ έχουμε ένα χτυπητό περιστατικό που κατά σύμπτωση πήρε δημοσιότητα ενώ 100 άλλα μένουν στην αφάνεια επίτηδες όπου ένας λαθρο βίασε και σκότωσε μια κοπέλα στην Γερμανία, και διαπίστωσαν ότι ήταν ο ίδιος φονιάς που πριν από λίγο καιρό είχε σκοτώσει και μια άλλη κοπέλα στην περιοχή, ο δράστης μόλις 18 ετών.


 
Το θέμα πήρε έκταση γιατί η κοπέλα κατά τραγική ειρωνεία ήταν κόρη ενός ανώτατου στελέχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ασχολείται με την ενίσχυση και την προώθηση των λαθρο στην Ευρώπη.

Δυστυχώς η τραγική πραγματικότητα προσγειώνει ανώμαλα όσους ακολουθούν τον ανώτατο υπάλληλο της ΕΕ που έχασε με αυτόν τον τραγικό τρόπο την μονάκριβη κόρη του. Τα ίδια θα πάθουν και άλλοι.



Ένα φοβερό περιστατικό που έγινε στο Πακιστάν δείχνει το αδίστακτο των κατοίκων εκεί που έρχονται κατά 100αδες στην Ευρώπη και όταν θέλουν να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ορέξεις δεν διστάζουν να βιάσουν ακόμα και ζώα, στην περίπτωση την δεδομένη έναν άτυχο γάιδαρο.

Προσοχή  σκληρο βίντεο  



Όσον αφορά τα περί ομοφοβίας και τα σχετικά που μας σερβίρουν και θέλουν να μας επιβάλλουν ομοφυλοφιλικό καθεστώς στην (προοδευτική) Ευρωπαϊκή Ένωση, δίδεται το παρακάτω χαρακτηριστικό βίντεο που δείχνουν τι καταλαβαίνουνε από ομοφοβία σε μια ισλαμική χώρα ανάλογη τύχη τους περιμένει και εδώ


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ


Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive