Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο Μαξίμου από ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!



Γράφει η Μπέττυ Γιάννα 
Σε διάγγελμα που φουντώνει τα σενάρια για εκλογές

Eίδε τα ζόρια ο Τσίπρας με τις δημοσκοπήσεις και αποφάσισε να κάνει διάγγελμα στις 21.00 για να μας ενημερώσει για το τι έχει «πετύχει» μέχρι τώρα και τι «καλό» εξασφάλισε στο eurogroup. Μα ποιους νομίζει ότι κοροιδεύει πλέον; Ο λαουτζίκος Αλέξη ξύπνησε και δεν μασάει πλέον από τις ψευτο – υποσχέσεις και τις κωλοτούμπες σου.

Η ψαλίδα με τον Κυριάκο έχει ανοίξει δραματικά, οι εθνικιστές Χρυσαυγίτες «βλέπουν» θέση αντιπολίτευσης στη Βουλή και στο Μαξίμου επικρατεί πανικός από κρυφές δημοσκοπήσεις που για ευνόητους λόγους δεν βγαίνουν στον «αέρα».

Θα βγει να μας πει για μέτρα που θα πάρει υπέρ των αδυνάτων;Aφού ακόμη και στο χρέος – καραμέλα το έκανε πια – τα έκανε μούσκεμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας αναμένεται να εξαγγείλει μπόνους στους χαμηλοσυνταξιούχους, αλλά και μείωση του ΦΠΑ στα νησιά, πιθανόν κι άλλα ευνοϊκά μέτρα! Παπαρούνες μάντολες και τυράκια για ανίδεους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στα «στέκια» των πολιτικών συντακτών όλοι μιλούν για προεκλογικές αναγγελίες.

Πάμε φουλ για εκλογές μετά τα Χριστούγεννα; Έτσι όπως πάει το πράγμα μάλλον θα οδηγηθούμε για μια ακόμη φορά στις κάλπες. Εκλογές ή δημοψήφισμα πάλι για να κάνουμε ακόμη μία κωλοτούμπα;

Δεν είναι μακριά το σκοτάδι Αλέξη… Κλείσε τα μάτια να το δεις!


Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive