Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Πούτιν: «Έρχεται τεκτονική μετατόπιση στην Ευρώπη»



«Η ήττα στο δημοψήφισμα του πρωθυπουργού της Ιταλίας είναι η τελευταία ένδειξη ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη έχει χάσει την δυναμική της στην Ευρώπη», υπογράμμισε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος μίλησε για μια τεκτονική μετατόπιση που έρχεται στην Ευρώπη αλλάζοντας τα πάντα.

Οι Ιταλοί πήγαν στις κάλπες την Κυριακή και καταψήφισαν πανηγυρικά όλα όσα πρότεινε ο πρωθυπουργός Μ.Ρέντζι και αφορούσε αλλαγές που θα αποδυνάμωναν το σύνταγμα, ενώ θα διάβρωναν την ιταλική περήφανη κυριαρχία, «περνώντας θηλιές γύρω από το λαιμό των Ιταλών πολιτών στο μέλλον» .

Αλλά οι Ιταλοί απέρριψαν τα αιτήματα για περισσότερο κυβερνητικό έλεγχο , «σπρώχνοντας» για την δημιουργία κομμάτων που αντιστρατεύονται αυτήν την λογική . Συγχρόνως ο Ρέντζι έχασε περίπου 20 ποσοστιαίες μονάδες και αναγκάστηκε να παραιτηθεί.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας προχθές στο ρωσικό ραδιόφωνο, εξέφρασε την υποστήριξή του στον ιταλικό λαό.

«Αυτήν την νίκη θα την θυμόμαστε πάντα στην Ιταλία ως την ημέρα που οι άνθρωποι εναντιώθηκαν κατά της παγκοσμιοποίησης και είπαν όχι, αυτό είναι ό, τι θέλουμε. ΟΧΙ πια», είχε δηλώσει ο ίδιος.

Ο Πούτιν ορκίστηκε επίσης α καταστρέψει την Νέα Παγκόσμια Τάξη το 2016, και φαίνεται ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να ξυπνάνε και να λαμβάνουν αυτήν την προειδοποίηση.

Ο Ρώσος Πρόεδρος είναι «βαθιά ενημερωμένος» για τα σχέδια αυτά και ενθαρρύνει τους πολίτες σε όλη την Ευρώπη με την αποφασιστικότητά του να καταστρέψει τα σχέδια αυτής της «σκοτεινής ελίτ» που επεμβαίνει σε όλο τον κόσμο, και επιταχύνει συνεχώς.

Υπάρχει ένα κύμα «αμφισβήτησης» των πολιτικών τύπου μαριονέτας που απορρίπτονται από τους Ευρωπαίους σε κάθε εκλογική εκδήλωση από εδώ και στο εξής.

Πρώτα ήρθε το Brexit, στη συνέχεια στην Ισλανδία ψήφισαν το Κόμμα των Πειρατών στην εξουσία και μετά το παλιρροϊκό κύμα Τράμπ σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του.

H τεράστια κλίμακα της ήττας της «παγκόσμιας ελίτ» συνέβη τόσο γρήγορα ρίχνοντας μια τεράστια σκιά σχετικά με την τύχη της ηπείρου για το 2017.

Από το τέλος του Β “Παγκοσμίου Πολέμου, πολλοί Ευρωπαίοι ηγέτες είχαν και έχουν εργαστεί ακούραστα για να οικοδομήσουν μια συενχούμενη και αυξανόμενη «ευθυγράμμιση» των λαών τους με την ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Αλλά ένα νέο κύμα στην Ευρώπη πιέζει για μια νέα πολιτική. Το κίνημα ξεκίνησε από την Βρετανία, τώρα έφτασε στην Ιταλία, και μαζί με μια χούφτα άλλες χώρες τώρα μάχεται απαιτώντας να αποχωρήσουν οι χώρες από την ΕΕ και να επανακτήσουν την κυριαρχία τους .

Μετά την Βρετανία που αποχώρησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, και η Ιταλία σύντομα θα ακολουθήσει , ενώ οι υπόλοιπες χώρες θα αποχωρήσουν στην συνέχεια σύμφωνα με το φαινόμενο του ντόμινο.

Το εμβληματικό έργο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, που για 70 χρόνια ήταν στα σκαριά, στο τέλος καταλήγει σε ερείπια.

Ο Benjamin Haddad, αναλυτής στο Ινστιτούτο Hudson, το οποίο είναι μια συντηρητική δεξαμενή σκέψης με έδρα την Ουάσινγκτον, δήλωσε ότι οι εξελίξεις αυτές δείχνουν, έναν τρόπο που μπορεί να μην είναι προφανής για τους Αμερικανούς αλλά υφίσταται, καθώς ο ευρωπαϊκός λαϊκισμός συνεργάζεται ήδη με τον Πούτιν.

«Σε όλη την Ευρώπη, ο πουτινισμός έχει αναδειχθεί ως μια ιδεολογική εναλλακτική λύση στην παγκοσμιοποίηση, την ΕΕ, κ.λπ.», δήλωσε ο κ Haddad, με τον κ Πούτιν να θεωρείται ως «ένα προπύργιο για τις συντηρητικές αξίες» , ένας ισχυρός εχθρός της τρομοκρατίας και της παγκοσμιοποίησης.

Από την άλλη πλευρά όμως όλοι αυτοί οι ειδικοί ΞΕΧΝΟΥΝ, όπως ξέχασαν και το 1940, ότι η μικρή ΕΛΛΑΔΑ ήταν αυτή που έσωσε την τιμή του ανθρώπινου πολιτισμού όπως διακήρυτταν οι μεγάλοι ηγέτες εκείνη την περίοδο κατά την ελληνική τιτανομαχία με δύο γίγαντες συγχρόνως, (Γερμανία και Ιταλία).

Έτσι και τώρα ξεχνούν οι Ευρωπαίοι ότι από εδώ ξεκίνησε το «ξήλωμα» της νέας τάξης πραγμάτων που πάντα θα βρίσκει απέναντι της τον Έλληνα μαχητή .






πηγη
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive