Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

O MAKEΛΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ «ΠΑΡΕΣΥΡΕ>> ΚΑΙ THN ΜΕΡΚΕΛ


ΜΕΡΚΕΛ ΤΕΛΟΣ!!! O MAKEΛΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ «ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ! ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΙΡΑΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ! (ΦΩΤΟ)
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:FacebookTwitter Google +
Email



To πρώτο ΣΟΚ για την Μέρκελ ήταν εκείνη η Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2016 στην Κολωνία. Περίπου 1.000 άντρες αραβικής η βορειοαφρικανικής καταγωγής που είχαν βρει φιλόξενη στέγη στη Γερμανία εξαπέλυσαν μαζική σεξουαλική επίθεση σε ανυπεράσπιστα κορίτσια και γυναίκες. Μόνο μία από αυτές τόλμησε να αποκαλύψει στις αρχές ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Θα ακολουθούσε ο Αφγανός (που περασε και απο την Ελλαδα) βιαστής και δολοφόνος της 19χρονης Μαρίας Ladenburger και στην συνέχεια ο Μακελάρης με το Φορτηγό που μοιάζει να σέρνει κάτω από τις ρόδες του την Γερμανίδα καγκελάριο.



Εκείνο το βράδυ στη Κολωνία το πλήθος των αντρών αυτών φέρεται να είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία της πόλης της Κολωνίας, ανάμεσα από τον κεντρικό σιδηροδρομικό της σταθμό και τον καθεδρικό της ναό. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν ηλικίας 15 έως 35 ετών -και πιθανότατα βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ- «πλημμύρισαν» ξαφνικά το κέντρο της πόλης και άρχισαν αρχικά να ρίχνουν πυροτεχνήματα. Κατόπιν χωρίστηκαν σε μικρότερες ομάδες και άρχισαν να παρενοχλούν γυναίκες, με τις μαρτυρίες να καταδεικνύουν μια πραγματικά πρωτόγνωρη για ευρωπαϊκή πόλη κατάσταση.

Σύμφωνα με το Reuters, τουλάχιστον 90 γυναίκες έπεσαν θύματα των αντρών αυτών, ενώ ένα από το θύματα, η Κάτια Λ., είπε οι δράστες άρχισαν να την αγγίζουν σε όλο της το σώμα: «Ήταν ένας εφιάλτης. Αν και φωνάζαμε για να φύγουν εκείνοι δεν σταματούσαν. Νομίζω με άγγιξαν τουλάχιστον 100 φορές σε απόσταση 200 μέτρων. Ευτυχώς φορούσα παντελόνι εκείνο το βράδυ…», είπε η γυναίκα.

Η 27χρονη Άννε, που γιόρταζε με φίλους την Πρωτοχρονιά στην Κολωνία, ανέφερε στην εφημερίδα Kölner Stadt Anzeiger: «Η πλατεία ήταν γεμάτη με άνδρες. Μόνο σποραδικά έβλεπε κανείς κάποιες φοβισμένες γυναίκες. Δεν μπορώ καν να περιγράψω την κατάσταση, απλά αισθανόμουν πολύ άβολα», λέει χαρακτηριστικά. Όπως περιγράφει, στη συνέχεια η κατάσταση παρεκτράπη, όταν άγνωστος την πλησίασε και άρχισε να την παρενοχλεί σεξουαλικά. Είναι ένα μόνο από τα περιστατικά που καταγράφηκαν το βράδυ.

Ένας άντρας που μίλησε στο BBC περιέγραψε πώς μια ομάδα αντρών επιτέθηκε στην σύντροφο και στην 15χρονη κόρη του: «Τις άγγιζαν στο στήθος και ανάμεσα στα πόδια»!

Μια άλλη βρετανίδα είπε ότι της επιτέθηκαν άντρες που δεν μιλούσαν ούτε αγγλικά ούτε γερμανικά: «Προσπαθούσαν να μας αγκαλιάσουν και να μας φιλήσουν και ένας έκλεψε την τσάντα της φίλης μου. Ένας ήθελε να μας βάλει στο ιδιωτικό του ταξί. Δεν έχω ξαναζήσει ποτέ κάτι τέτοιο»!



Η Μέρκελ διαμέσου του εκπροσώπου της Στέφεν Ζάιμπερτ, εξέφρασε την οργή της για τις αποκρουστικές ενέργειες, υπογραμμίζοντας ότι «η απάντηση του κράτους δικαίου θα πρέπει να είναι σκληρή». «Θα πρέπει οι ένοχοι να εντοπιστούν όσο το δυνατό γρηγορότερο και να υποστούν τις συνέπειες του νόμου χωρίς διακρίσεις, ανεξαρτήτως καταγωγής», τόνισε ο κύριος Ζάιμπερτ.
Μόλις η είδηση έγινε γνωστή, ένας βουλευτής από το κόμμα της Άνγκελα Μέρκελ υποστήριξε τα γεγονότα «είναι απόδειξη πως η Γερμανία πρέπει να ενισχύσει τα σύνορά της». Ωστόσο, την ίδια ώρα, αστυνομικές πηγές ανέφεραν ακόμη ότι κάποιοι από τους άντρες που κατηγορούνται για τις επιθέσεις «είναι γνωστοί στις αρχές εδώ και λίγο καιρό» και πως δεν πρόκειται για μετανάστες που μόλις έφτασαν στην χώρα.

Γυναίκες που μίλησαν σε ΜΜΕ μετά το περιστατικό, ανέφεραν χαρακτηριστικά πως «δεν είμαστε ρατσίστριες, αλλά όχι και να μας βιάζουν». Το πρωτοφανές για ευρωπαϊκή πόλη περιστατικό, όπου μεγάλες ομάδες αντρών επιτίθενται σε γυναίκες, θυμίζει σεξουαλικά εγκλήματα σε αραβικές χώρες, όπως είχε συμβεί στην πλατεία Ταχρίρ της Αιγύπτου, κατά τη διάρκεια επεισοδίων…

Γυναίκες κρατούν πλακάτ κατά την διάρκεια διαμαρτυρίας για την επίθεση, «ρωτώντας» την Μέρκελ αν «είναι αρκετό αυτό»



Τουλάχιστον 90 είναι οι γυναίκες που κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων στην αστυνομία της Κολωνίας έπειτα από δεκάδες περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ τουλάχιστον μία γυναίκα κατέθεσε στις τοπικές αρχές πως έπεσε θύμα βιασμού.

Η 18χρονη Μισέλ μίλησε στο γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό N-TV για τη δική της τραυματική εμπειρία εκείνο το βράδυ, όταν μία ομάδα 30 «θυμωμένων» ανδρών την παρενόχλησε.

«Ήμασταν έντεκα φίλες και γύρω στις έντεκα βρισκόμασταν στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό για να πάμε να δούμε τα πυροτεχνήματα και τότε ήταν που παρατηρήσαμε μία ομάδα ανδρών να βρίσκονται γύρω-γύρω. Καταφέραμε να πάμε στον καθεδρικό και θέλαμε να πάμε κοντά στο Μουσείο Λούντβιγκ για να δούμε τα πυροτεχνήματα κοντά στο ποτάμι, αλλά ξαφνικά μας περικύκλωσε μία ομάδα 20, 30 ανδρών», είπε σοκαρισμένη η Μισέλ.

Η νεαρή γυναίκα εξήγησε στη συνέχεια πως οι άνδρες άγγιξαν την ίδια και τις φίλες της παντού, ενώ προσπαθούσαν μεταξύ τους να προστατευθούν.

«Ήταν θυμωμένοι και έπρεπε να βεβαιωθούμε ότι δε θα τραβούσαν καμία από εμάς μακριά. Μας έπιαναν και προσπαθήσαμε να φύγουμε όσο πιο γρήγορα γινόταν», συνέχισε.

Ενώ τα κορίτσια έτρεχαν μακριά, οι άνδρες κατάφεραν να τους κλέψουν αντικείμενα που είχαν στις τσέπες τους, όπως κινητά τηλέφωνα.

Όταν περίπου μία ώρα αργότερα επέστρεψαν στο σιδηροδρομικό σταθμό για να πάρουν το τρένο, διαπίστωσαν πως υπήρχαν δεκάδες ανδρών που εκτόξευαν πυροτεχνήματα, με αποτέλεσμα οι νεαρές να τρομάξουν και να χωριστούν.

«Τότε μόνο κατάλαβα ότι το τρένο μου δεν πραγματοποιούσε δρομολόγια και έπρεπε να περάσω μέσα από το πλήθος ανδρών και να περπατήσω πέντε χλμ. για να φτάσω σπίτι μου», δήλωσε η Μισέλ.

Την ίδια ώρα, δύο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 16 και 17 ετών, περιέγραψαν τη δική τους δραματική εμπειρία στην κεντρική πλατεία της Κολωνίας.

«Ήμασταν στον απόλυτο πανικό, χέρια μιας άγγιζαν παντού. Όταν διώχναμε το ένα χέρι, νιώθαμε ένα άλλο στο ίδιο σημείο. Μας έπιαναν το στήθος, τα γεννητικά όργανα, τον πισινό μας», τόνισε.

Ανάλογα περιστατικά σημειώθηκαν και στο Αμβούργο και στην Στουτγκάρδη, με 118 γυναίκες να έχουν καταγγείλει ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης, αλλά και ληστείας. Στην συνέχεια θα ήταν η σειρά του Αφγανού κτήνους “ελληνικής προέλευσης” να βιάσει και να δολοφονήσει την άτυχη Μαρία Ladenburger (κόρη υψηλόβαθμου στελέχους της Κομισιόν) στην πόλη Freiburg της Γερμανίας.



Τα 3 “θανάσιμα” για την Μέρκελ χτυπήματα θα συμπληρωθούν με το κτήνος που χρησιμοποίησε το κλεμμένο φορτηγό του άτυχου Πολωνού σαν φονικό εργαλείο. Η Μέρκελ δύσκολα θα επιβιώσει πολιτικά. Το πιο πιθανό είναι να εγκαταλείψει απαξιωμένη την πολιτική μετά από μια δεινή ήττα στις επερχόμενες εκλογές.



Share:

1 σχόλιο:

  1. η μαδαμ μερκελ τους καλοσορισε ολους αυτους .ελεγχο τους εκανε ,στα ανοικτα συνορα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

FACEBOOK

Blog Archive