Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Η ΕΛ.ΑΣ. ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΟΔΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ»

 
Γράφει η Βέτα Ανδρή

Φαίνεται, πως εκεί στο -συριζέικο- επιτελείο του Υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. (Προστασίας του Πολίτη, πρώην Δημόσιας Τάξης), θεωρούνε κάτι παραπάνω από βέβαιο το ξέσπασμα στην Ελλάδα όχι απλά κοινωνικών ταραχών, αλλά και κάτι παραπάνω, κάτι κατά πολύ χειρότερου. Έχουν για σίγουρη την διενέργεια «πολέμου των πόλεων» στην Ελλάδα, αλλιώς δεν εξηγούνται κάποιες ενέργειές τους τον τελευταίο καιρό! Για παράδειγμα, δεν εξηγείται αλλιώς η έκδοση από την Ελληνική Αστυνομία και το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας του Υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. ενός «ειδικού» οδηγού τσέπης που έχει τίτλο: «Ριζοσπαστικοποίηση και εξτρεμισμός (Οδηγός για επαγγελματίες «πρώτης γραμμής»), που εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 2016…

Αστυνομία του Σύριζα: Πώς να αναγνωρίσετε και να… τσακίσετε τους «ακροδεξιούς φασίστες»
Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, πράγματι ο «πόλεμος των πόλεων» δεν απέχει πολύ από το να γίνει πραγματικότητα της καθημερινότητάς μας, καθώς μουσουλμάνοι «μετανάστες» και πεμπτοφαλαγγίτες είναι έτοιμοι να κάνουν την ζωή των Ελλήνων κόλαση. 

Κάτι που δεν το λένε κάποιοι «ακραίοι», αλλά η ίδια η Ελληνική Αστυνομία, με τον πιο επίσημο τρόπο που θα μπορούσε να το κάνει, αφού έφτασε στο σημείο να εκδώσει αυτό τον οδηγό 17 σελίδων που αποσκοπεί στον εντοπισμό και την αναγνώριση τζιχαντιστών, θρησκευτικά φανατισμένων, εξτρεμιστών, αναρχικών, τρομοκρατών, αλλά και… ακροδεξιών!!!

Φυσικά, το να θεωρεί κανείς τους τζιχαντιστές ή τους αριστερούς τρομοκράτες σαν απειλή για την Δημόσια τάξη της χώρας μας, είναι κάτι που φαίνεται από τα πράγματα, αφού οι συγκεκριμένες κατηγορίες είναι υπαίτιες πολλών εγκλημάτων, δολοφονιών, τρομοκρατικών ενεργειών κλπ. σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Από πού κι ως πού όμως… το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία θεωρούν και τους «ακροδεξιούς» -έτσι αποκαλούν τους Έλληνες Εθνικιστές- σαν απειλή για τα Ελληνικά συμφέροντα και την Ελληνική δημόσια τάξη;;; Φτάνουν στο σημείο να εξισώνουν στον παραπάνω οδηγό τσέπης τους παράνομους ισλαμιστές και τους ακροαριστερούς τρομοκράτες με τους… Έλληνες Εθνικιστές, με όποιον δηλαδή αγωνίζεται για την Ελλάδα! Πάνε καλά;

Στον οδηγό αυτό γίνεται και παρουσίαση συμβόλων, εμβλημάτων και λογότυπων που παραπέμπουν σε εξτρεμιστικές-τρομοκρατικές οργανώσεις, σε θρησκευτικά υποκινούμενη ριζοσπαστικοποίηση αλλά κυρίως σε… «ακροδεξιό εξτρεμισμό»!!! Αν είναι δυνατόν, κι όμως είναι… Με τον οδηγό κατευθύνονται οι επαγγελματίες «πρώτης γραμμής» για το πώς πρέπει να εντοπίζουν κάποιες ενδείξεις που αποτελούν σημάδι ότι ένα άτομο βρίσκεται σε μια «διαδικασία ριζοσπαστικοποίησης».



Μάλιστα, στον οδηγό του Υπουργείου υπάρχει και σχετικό σχεδιάγραμμα, όπου και δίνονται τα «στάδια της βίαιης ριζοσπαστικοποίησης» με μορφή πυραμίδας. Στην κορυφή είναι η τρομοκρατία και ακολουθούν με σειρά, από πάνω ως κάτω: βίαιος εξτρεμισμός, νομιμοποίηση της βίας – ανάληψη δράσης, ένταξη σε οργάνωση/ομάδα, ταύτιση με ριζοσπαστική ιδεολογία, προσλαμβανόμενο αίσθημα αδικίας. Δίνουν στην σχετική εικόνα και τον ορισμό της βίαιης ριζοσπαστικοποίησης, που κατ’ αυτούς σημαίνει: «Η διαδικασία κατά την οποία ένα πρόσωπο αποδέχεται τη χρήση βίας για την επίτευξη πολιτικών, ιδεολογικών ή θρησκευτικών στόχων. Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι η ριζοσπαστικοποίηση δεν οδηγεί κατ’ ανάγκην στο βίαιο εξτρεμισμό ή την τρομοκρατία και οι ριζοσπαστικές συμπεριφορές δεν είναι κατ’ ανάγκη προβληματικές».

Σας φαίνονται απίστευτα όλα αυτά;;; Ίσως. Κι όμως, αυτά πιστεύουνε στην ΕΛ.ΑΣ. του ΣΥΡΙΖΑ και στο ΚΕ.ΜΕ.Α. του Υπ. ΠΡΟ.ΠΟ. Δηλαδή, μας λένε πως το αίσθημα αδικίας μας κάνει σιγά σιγά εξτρεμιστές, ισλαμιστές, τρομοκράτες και… «ακροδεξιούς»!!! Ύπουλα και έμμεσα προσπαθούνε να βάλουνε στο ίδιο τσουβάλι με τους τζιχαντιστές και τους άπλυτους τρομοκράτες της άκρας αριστεράς κάθε έναν Έλληνα Πατριώτη που αγωνίζεται για την Ελλάδα… Όποιος μιλάει για Εθνική ανεξαρτησία, για Μεγάλη Ελλάδα και απελευθέρωση των σκλαβωμένων Πατρίδων του Ελληνισμού είναι για το Υπουργείο το ίδιο με… τον Μπιν Λάντεν ή τη Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς!!! Όντως, δεν πάνε καθόλου καλά

Υπάρχει όμως και συνέχεια. «Ειδική» αναφορά και παράθεση των συμβόλων που στο Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. θεωρούνε «ακροδεξιά»… Ποια είναι αυτά; Ο… «Ναζιστικός Αετός», το σύμβολο του Γερμανικού Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος! Το ακρωνύμιο WP, της φράσης στα αγγλικά White Power ή White Pride, αντίστοιχα Λευκή Δύναμη ή Λευκή Περηφάνια. Το… κεφάλι του Θανάτου, που αποτελεί σύμβολο του κλάδου των SS-Toten-kopfverbande. Το αγκίστρι του Λύκου, ένα παλιό ρουνικό σύμβολο της Β. Ευρώπης. Ενώ παρατίθενται και… ακρωνύμια και αριθμοί που χρησιμοποιούνται συχνά ως τατουάζ, ORION, RAHOWA, SWP, WPWW, ZOG/JOG κλπ.!

Αυτά σημαίνουν, σύμφωνα πάντα με τον οδηγό, πως κάποιος στην Ελλάδα είναι… «ακροδεξιός», δηλαδή Έλληνας Εθνικιστής που αντιμετωπίζεται από τους αρμόδιους ακριβώς το ίδιο με κάποιον που είναι τζιχαντιστής ή ακροαριστερός τρομοκράτης! Όλοι βράζουνε στο ίδιο καζάνι λοιπόν για τους «φωστήρες» που συνέταξαν τον οδηγό, κάτι που φαίνεται και από την γενικότερη αντιμετώπιση του συστήματος προς κάθε έναν που δηλώνει και δρα ως Έλληνας Εθνικιστής. Που δεν συμμορφώνεται δηλαδή με τις υποδείξεις της ανθελληνικής εξουσίας, σήμερα των συριζαίων, χθες των ψοφοδεξιών κ.ο.κ.

Πάνω σ’ αυτά, δεν είναι τυχαία η απόπειρα ενοχοποίησης ενός ολόκληρου χώρου, του Εθνικιστικού, από τις «αρμόδιες αρχές», όπως έγινε το 2013 με την περιπέτεια της Χρυσής Αυγής και το κυνηγητό εναντίον των στελεχών της. Η ίδια λογική με τον παραπάνω οδηγό που δείξαμε, ήταν εκείνη του Σαμαρά και του Δένδια, οι οποίοι υπακούοντας στο παγκόσμιο συμβούλιο σιωνιστών συνέλαβαν με άδικες και παράνομες διαδικασίες την ηγεσία της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας. Αλλά τι να λέμε τώρα; Είμαστε υπό κατοχή, η Πατρίδα μας κυβερνάται από μια χούντα της σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, είτε με αριστερό είτε με ψοφοδεξιό προσωπείο…





πηγη
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive