Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

TΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)


Τουλάχιστον δέκα είναι οι νεκροί και 30 οι τραυματίες από τις δύο εκρήξεις που σημειώθηκαν σε σταθμό του μετρό της Αγίας Πετυρούπολης στη Ρωσία, σύμφωνα με το πρακτορείο Tass. Πληροφορίες λένε ότι έχουν κλείσει 10 σταθμοί του μετρό.

Την ίδια ώρα, μια λεπτομέρεια έρχεται στο φως της δημοσιότητας όπου κάνει λόγο ότι οι εκρηκτικοί μηχανισμοί περιείχαν καρφιά, τακτική που χρησιμοποιεί το Ισλαμικό Κράτος, ώστε να προκληθούν περισσότερα θύματα.

Αναλυτικά:

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για έκρηξη στο σταθμό Σενάγια, ωστόσο στη συνέχεια, νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για έκρηξη και στους σταθμούς Σεντόβαγια και στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο.

Η Επιτροπή Καταπολέμησης της τρομοκρατίας επιβεβαίωσε ότι 10 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την έκρηξη στο Μετρό της πόλης.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το πρακτορείο RIA, πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος σημειωετέων βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη, καθώς είχε συνάντηση με τον Λευκορώσο Πρόεδρο Αλαξάντερ Λουκασένκο, ενημερώθηκε άμεσα.



Από τις φωτογραφίες φαίνεται να έχει ανατιναχθεί η πόρτα ενός βαγονιού, καθώς και τραυματίες που κείτονται στην αποβάθρα.




πηγη
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive