Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Ο "μεγάλος αγωνιστής" Μπελογιάννη ενημέρωνε τους Βούλγαρους για τις θέσεις του Ελληνικού Στρατού



Έγινε και αυτό στην Ελλάδα του 2017, το τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης! Μουσείο για τον Νίκο Μπελογιάννη, ο οποίος πέρα από τα εγκλήματα για τα οποία ευθύνεται εις βάρος του Ελληνικού λαού, καταδικάστηκε για κατασκοπεία.

Από την πλευρά τους οι αριστεροί τίμησαν με θράσος ένα στέλεχός τους και ο Τσίπρας βεβαίως θεωρεί στην πράξη ότι αποτελεί συνέχεια του ΚΚΕ και της εγκληματικής ιστορίας του. Στην πραγματικότητα αυτό ισχύει απόλυτα, αφού μέχρι το 1968, το ΚΚΕ ήταν ένα και ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελούν τίποτε άλλο από ένα κομμάτι της διάσπασης του ΚΚΕ του 1968. Για να επανέλθουμε όμως στον Μπελογιάννη, για τον οποίον είπαν τόσο οι μαρξιστές, όσο και οι φιλελεύθεροι της ψευτοδεξιάς Ν.Δ, ότι εκτελέστηκε για τις ιδέες του, αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Δεν του βρήκαν κανένα μανιφέστο του Μαρξ και κανένα βιβλίο ιδεολογικό, ασύρματο του βρήκανε με τον οποίο έστελνε τηλεγραφήματα με τις θέσεις των μονάδων του Ελληνικού Στρατού στους Βουλγάρους. Στους Βούλγαρους, οι οποίοι με τις ευλογίες του Στάλιν ζητούσαν την Θράκη και την Μακεδονία στην συνδιάσκεψη της ειρήνης στο Παρίσι το 1946.

Οι μόνοι που απάντησαν στην ύβρι κατά του Έθνους και της Ιστορίας του με το μουσείο Μπελογιάννη ήταν η Χρυσή Αυγή και μία ημέρα μετά δέχτηκαν επίθεση με τσεκούρια και βόμβες κατά των γραφείων τους και η αστυνομία του μαρξιστικού κράτους δεν συνέλαβε ούτε έναν…


Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive