Κυριακή 23 Απριλίου 2017

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ...!!! το "προοδευτικό" τεφαρίκι μέλος της κοινότητας LGBTQ

 


Ο λόγος για τον γραμματέα Κοινωνικών Δικτύων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της Νέας Δημοκρατίας, Γεώργιο Σταμάτη, τον οποίο φύτεψε ως στέλεχος ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τις νέες μεθόδους επιλογής στελεχών δια της οδού των "καλλιστείων". Θα μου πείτε, ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος; Θα μου πείτε και τη μόνιμη επωδό των Μητσοτακοφυλάκων, άσε...


πρώτα να τον δούμε στη πράξη τι θα κάνει και μετά θα τον κρίνουμε....

Μα γι αυτό πρόκειται για τις ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ μια και το τεφαρίκι των Μητσοτακαίων, εργάστηκε στο Δήμο Αθηναίων ως υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και υλοποίησης προγραμμάτων Εθελοντισμού και δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης με κύριο αντικείμενο την ΕΝΤΑΞΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ και ατόμων τρίτης ηλικίας, ενώ υπήρξε ο υπεύθυνος για τη λειτουργία του ΠΡΩΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ στην τοπική αυτοδιοίκηση. Δηλαδή είναι ο κύριος υπεύθυνος ομού μετά του Καμίνη για το ατελείωτο χάλι της Αθήνας από το σκουπ..... των λαθρομεταναστών
Κατά τα άλλα εσείς οι .... "δεξιοί" που στηρίζετε Μητσοτάκη πιστεύετε ότι θα αλλάξει πολιτική στο θέμα των λαθρομεταναστών. Σας έχω νέα!!!!! Το μόνο που θα αλλάξει είναι χέρια στο χρήμα των ΜΚΟ. Από τα χέρια των αριστερών θα περάσουν στα χέρια των ΔΙΚΩΝ του αριστερών.

Στη φωτό το "προοδευτικό" τεφαρίκι στέλεχος της ΝΔ του Μητσοτάκη ομού μετά του Δ.Σ της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ LGBTQ νέων Αθήνας και των επίσης στελεχών της ΝΔ Μαίη Ζαννή και Σοφία Κατσίγιαννη, οι οποίοι δήλωσαν μετά μεγίστης ευχαρίστησης ότι η συνάντηση έγινε για το επικείμενο νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου αλλά και της ανάγκης εκπαίδευσης των πολιτικών στελεχών της ΝΔ σε ζητήματα σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου. Ευχήθηκαν δε ο διάλογος που άνοιξε να έχει αποτελέσματα.


Κατά τα άλλα ο Μητσοτάκης φιλοδοξεί να πάρει ψήφους από τους δεξιούς παραδοσιακούς ψηφοφόρους της ΝΔ. Προσωπικά καλύτερα νεκρή παρά να δώσω τη ψήφο μου.

πηγη 
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive