Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

«ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»! ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ

XRISI AYGI SORRAS
Η καταγγελία έφτασε εδώ και λίγες ώρες στην αίθουσα σύνταξης του makeleio.gr

«Hμουν μέχρι πριν λίγο καιρό στέλεχος της Ελλήνων Συνέλευσης στο Ηράκλειο Κρήτης.
Αποχώρησα μετά τα γεγονότα με την δολοφονία της Θώμης και εχω την αναγκη να σας μιλήσω και να επιβεβαιώσω γραφόμενα της εφημεριδος σήμερα.

Τα χρηματα των συνδρομων και των αηδιων πανε καθε εβδομαδα σε τρεις διαφορετικους λογαριασμους ενω οι επιδοσεις γινονται ομαδικα κοστιζει 25 ΕΥΡΩ αλλα τους λεει οτι θα γίνουν ξεχωριστά.
Ετσι δεκα ατομα επι 25 ευρω ισον 250 ευρω αλλα κανοντας ομαδικη επιδοση κοστιζει μόνο 25 ευρω.
Ο προεδρος του Αρκαλοχωριου Μ. Π. αστράτευτος λόγο τρελοχαρτου και χρήστης χασίς με το παρατσουκλι Κινέζος μετειχε σε κυνομαχιες.

Τα στελεχη της Κρήτης Ρ. Σ. και Ν. Χ. μαζι με τον αντρατης Π. ηταν αυτα που εψαχναν μεσα απο το φεισμπουκ χρυσαυγιτες να τους κανουν φιλους και να τους μιλανε για τον Σωρρα.

Ο Σωρρας μου ειχε πει κ εμενα οτι θα πρέπει να αλώσουμε τους ψηφοφόρους της Χ.Α για να αποκτήσουμε δυναμική.

Κατά τεράστιο ποσοστό αυτό απέτυχε και μετά επικεντρώθηκαν στην διαβολή και στο ρουφιανεμα ακόμα και στην ασφάλεια των μεγάλων στελεχών της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα στον θεσμικό,και αγαπητό στον κοσμο περιφερειακό σύμβουλο Σπ. που είναι και αστυνομικός και στον πρόεδρο του Ηρακλείου πυροσβέστη Π.

Στον Σπ. προσπάθησαν να τον διπλαρωσουν με μια ομορφη γυναίκα μεσω Facebook και να μαθαίνουν πράγματα που γινόταν στην Χ.Α πραγμα που απέτυχε παταγωδώς πάλι και στον Π. με ψεύτικα εθνικιστικά προφίλ να στέλνουν στην ασφάλεια δημοσιεύσεις κρυφές .

Και στους δυο μαζι εκαναν διαφορες καταγγελίες στις δουλείες τους που φυσικά δεν είχαν βάση, με εξαίρεση όταν στα επεισόδια του Ρεθύμνου για τους λαθρομεταναστες στέλεχος του Σωρρα απο το Ρεθύμνο έδωσε στην ασφάλεια ρεθυμνιωτες χρυσαυγιτες που πλακώθηκαν με αλληλλεγγυους .

Ο Σωρρας και τα στελέχη τους μας παρότρυναν σε προβοκάτσιες και ρουφιανιές κατα της Χ.Α λέγοντας οτι εχουμε πλατες μεγαλα κεφάλια και πρέπει πάση θυσία να διαλύσουμε την Χ.Α που ειναι πιστοι στο Ορθόδοξο δόγμα και να ερθουμε εμεις οι απόγονοι των Ολυμπιων 12 θεων.
Αυτή ειναι η λίγη απο την σαπίλα Σωρρα».


Στην φωτο τελετή στον Ποσειδώνα για να εξευμενίσουν την θάλασσα στο Ρέθυμνο.


ΠΗΓΗ


Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive