Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Άριστες ήταν οι σχέσεις μεταξύ των ΗΠΑ και του ISIS (ΒΙΝΤΕΟ)


Άριστες ήταν οι σχέσεις μεταξύ των ΗΠΑ και του ISIS.

Αυτό πια αποδεικνύεται από το ηχητικό βίντεο στο οποίο ακούγεται ο ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ, Τζον Κέρι να συνομιλεί με μέλη της συριακής αντιπολίτευσης και να ομολογεί χωρίς αιδώ πως η Αμερική επιθυμούσε την ισχυροποίηση του ISIS.
Συνοπτικά καταγράφονται τα εξής:

1: Μόνος στόχος του Ομπάμα ήταν η απομάκρυνση του Μπασάρ Αλ-Άσαντ από την Συρία, αυτό καταγράφεται ξεκάθαρα και απόλυτα στο ηχητικό.


2: Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, ο Λευκός Οίκος ήταν πρόθυμος να βοηθήσει το ISIS, να τον εξοπλίσει, για να ενδυναμωθεί για να καταστρέψει τη Συρία και να αναγκάσει τον Ασαντ να αποδεχθεί τους όρους Ομπάμα και να παραιτηθεί.

3: Ομπάμα και Κέρι έδωσαν σκόπιμα όπλα στον ISIS, ενώ καταγράφεται και η ομολογία πως οι ΗΠΑ γνώριζαν εκ των προτέρων, μπορεί και να διέταξαν, την δολοφονία 80 στρατιωτών της Συρίας, σε μια επίθεση που είχε λάβει χώρα πριν τρια χρόνια.

Βασικά σημεία ομιλίας Κέρι στο 02:00 και μετά από το 18:30. Η συζήτηση από το 18:30 έως το 29:00 είναι εξαιρετικά αποκαλυπτική.

ΑΚΟΥΣΤΕ το ηχητικό:
Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι το βίντεο έχει «κυκλοφορήσει» από τις 4 Οκτωβρίου 2016… κι όμως κανένα ΜΕΓΑΛΟ και ΤΡΑΝΟ ΜΜΕ, δεν το ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ!!!

ΔΕΙΤΕ και την χθεσινή εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου Alex Jones:Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive