Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Ο Τραμπ θα κάνει αποκαλύψεις για τις υποκλοπές στην προεκλογική περίοδοΟ Ντόναλντ Τραμπ, ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, επιδιώκει να έχει εσωτερική πληροφόρηση σχετικά με την εμπλοκή της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές και υπόσχεται να τη δημοσιοποιήσει “αύριο ή μεθαύριο” σύμφωνα με το CNN.


Σε πάρτι που έγινε για την Πρωτοχρονιά στο θέρετρο Mar-A-Lago στη Φλόριντα, ο Τραμπ υποστήριξε ότι είναι δυνατό να υπάρχει εμπλοκή ενός άλλου ενόχου, εκτός της Ρωσίας στην υπόθεση αυτή.


“Θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος. Επίσης γνωρίζω πράγματα που δεν γνωρίζουν άλλοι γι’ αυτό δεν πρέπει να είναι σίγουροι για την κατάσταση,” είπε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.


Όταν ρωτήθηκε να περιγράψει την απόρρητη πληροφόρηση που γνωρίζει ο ίδιος απάντησε: “Θα μάθετε την Τρίτη ή την Τετάρτη.”


Το ζήτημα που έχει προκύψει με την άρνηση του Τραμπ ν’ αποδεχτεί τις αναφορές των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών σχετικά με την εμπλοκή της Ρωσίας την υπόθεση των προεκλογικών υποκλοπών με στόχο το Δημοκρατικό Κόμμα, αναμένεται να είναι από τα κυρίαρχα θέματα στην ατζέντα των πολιτικών εξελίξεων στις ΗΠΑ κατά την εβδομάδα αυτή, σχολιάζει το CNN.


ΠΗΓΗ:ΑΠΕ
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive