Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Μανώλης Σφακιανάκης στον Παύλο Πολάκη: Hλεκτρονικά αναλφάβητος παπαγάλος




Απάντηση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη μέσω Facebook έδωσε ο Μανώλης Σφακιανάκης, πρώην διοικητής της Διώξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ο κ. Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook έγραψε για τη σύλληψη του ανθρώπου που εκβίαζε με τηλεφωνικά μηνύματα τον ίδιο και τη σύζυγό του, αφήνοντας όμως υπονοούμενα για την προηγούμενη διοίκηση του ηλεκτρονικού εγκλήματος. 

«Πριν λίγο με ενημέρωσαν ότι συνελήφθη το τσογλάνι που έστελνε απειλητικά τηλεφωνικά μηνύματα σε μένα και στη γυναίκα μου από τον Αύγουστο και σε αλλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από τον Οκτώβρη. Ένα ευχαριστώ προς τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής που το έκαναν και να θεωρήσω ότι πρόκειται για απλή σύμπτωση που αυτό συνέβη μετά τις αλλαγές στην ιεραρχία και του ηλεκτρονικού εγκλήματος», ήταν η αιχμηρή ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας. 

Ο κ. Σφακιανάκης δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο του κ. Πολάκη και ανάρτησε το παρακάτω: 

«Quiz.. Η ανακάλυψη ποίου εκ των κάτωθι είναι το πεδίο ενασχόλησης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος; Ο Σερ Τίμοθι Τζον Μπέρνερς Λι (Sir Timothy John Berners-Lee, 8 Ιουνίου 1955 είναι ο εφευρέτης του Παγκόσμιου Ιστού (World Wide Web), διευθυντής της κοινοπραξίας World Wide Web. Ο Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ (Alexander Graham Bell, 3 Μαρτίου 1847 – 2 Αυγούστου 1922) ήταν διαπρεπής Σκωτσέζος επιστήμονας, εφευρέτης και μηχανικός, ο οποίος θεωρείται ως εφευρέτης του πρώτου πρακτικού τηλεφώνου. 

Η απάντηση ας δοθεί σε κάποιους ηλεκτρονικά αναλφάβητους παπαγάλους».

Πηγή
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive