Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Οι Γερμανοί απομυζούν τους λαούς της Μεσόγειου για να δίνουν στους λαθρομεταναστες 2πλα και 3πλα επιδόματα




Στο γραφείο υποδοχής και πρόνοιας των λαθρο στην Γερμανία ακολουθείται πραγματικά μια απλή και συνάμα ίσως σκόπιμα η εξής ηλίθια διαδικασία.

Έρχεται ένας λαθρο, τον καταγράφουν και τον φωτογραφίζουν αλλά δεν παίρνουν δακτυλικά αποτυπώματα. Στην συνεχεία αυτός παίρνει το επίδομα που του δίνουν και φεύγει.



Μέσα στους χιλιάδες που παίρνουν από εκεί και αφού δεν γίνεται πλήρης ταυτοποίηση στοιχειών, γίνεται πολύ εύκολο ένας λαθρο να περάσει για δεύτερη ακόμα και 3η φορά από την καταγραφή για να πάρει έτσι διπλό και τριπλό επίδομα.

Είδατε τι έξυπνοι είναι οι Γερμανοί που σήμερα κυβερνούν όλη την Ευρώπη. Βρέθηκε όμως μια  πονηρή υπάλληλος που μέσα σε αυτό το χάος έβλεπε το ίδιο πρόσωπο να περνά δεύτερη και τρίτη φορά. Έτσι κατάφερε να βγάλει στην φόρα αυτήν την απάτη. Στην συνέχεια πήγε και κατήγγειλε το γεγονός στις αρχές και ακουστέ τι έγινε: μόλις έμαθε την καταγγελία αυτήν, ο ανώτατος διοικητής μόνο που δεν διέταξε να την κλείσουν μέσα. Την ίδια ώρα που υπάρχουν τόσα οικονομικά προβλήματα και οι Γερμανοί απομυζούν τους λαούς της Μεσόγειου, στην ίδια την Γερμανία ρέει άφθονο το χρήμα τους παράνομους μετανάστες που θεωρούν τους Γερμανούς μεγάλα κορόιδα.


Η κατάσταση και στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ έχει αρχίζει και ‘’αγριεύει’’, έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που όπως δείχνει το παρακάτω βίντεο μια Αμερικανίδα πρώην μουσουλμάνα ομολογεί ότι δεν πιστεύει στα μάτια της αυτά που βλέπει με τους νέους μουσουλμάνους να κατακλύζουν όλη την χώρα.


Αυτό, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια, πρόκειται για μια κανονική μουσουλμανική εισβολή την όποια δεν την έχουν συνειδητοποιήσει οι πολίτες αυτής της χώρας και αν δεν γίνει κάτι γρήγορα φοβάμαι ότι θα είναι πολύ αργά. Έφτασε σε τέτοιο σημείο που εκλιπαρεί τους συμπολίτες της αφού νηστέψουν, να γονατίσουν και να προσευχηθούν για να σταματήσει αυτό το κακό. Κάποιοι βεβαία θα την χαρακτηρίσουν ρατσίστρια. Η Αμερική είναι ουσιαστικά σε πόλεμο όπως και η Ευρώπη αλλά ακόμα δεν το έχουν καταλάβει.
 


Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive