Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ. «ΣΤΑ ΠΕΤΑΧΤΑ» ΡΙΨΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ
Η ανακοίνωση για πολλά όχι γέλια αυτή τη φορά αλλά για πολλά κλάμματα:

«Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου, πραγματοποίησε ρίψη στεφάνου στο θαλάσσιο χώρο των Ιμίων, στον τόπο θυσίας των τριών ηρώων Ελλήνων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού Παναγιώτη Βλαχάκου, Χριστόδουλου Καραθανάση, Έκτορα Γιαλοψού».Νομίζουμε, ότι το φωτογραφικό υλικό, τα λέει όλα. Πιο μακριά ακόμα και από τον Οθωμανό , γκρίζο λύκο που πήγε και στάθηκε στο ένα μίλι, μακριά.

Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι Έλληνας πια στα Ίμια, δε μπορεί να πάει.

Στους ήρωες, κύριοι(και εσύ κύριε αρχηγέ της αεροπορίας, δεν ντράπηκες;), κατεβαίνουν, ανεβαίνουν στο νησί και στήνουν αδριάντες .

«Πανούλη αν σου «κοτάει» άσε το ελικόπτερο, μπες σε άκατο του λιμενικού, πάρε στεφάνι και παπά και πήγαινε να ανέβεις στη βραχονησίδα (έχει ακόμα πρόχειρο αγκυροβόλιο) να στήσεις ξανά τη σημαία και να κάνεις εκεί … μνημόσυνα! Όχι να πετάς στα κλεφτά το στεφάνι με τη μακριά κορδέλα του «Υπουργού» από τα 1000 πόδια και να κορδώνεσαι (χωράς άραγε στη καμπίνα να τεντωθείς;) σε αεροφωτογραφία… Τα Ίμια, κατάντησαν από Ελληνική γη γκρίζα ζώνη, έμπρακτη απόδειξη της Τουρκικής εχθρότητας και της δικής μας ανικανότητας… Ά, ρε ναύαρχε Κουντουριώτη, θα τρίζουν τα πασπαλισμένα από την αλμύρα του Αιγαίου κόκκαλά σου, με τους πολιτικούς νάνους, τα ασήμαντα ανθρωπάκια που μας «εκπροσωπούν» σήμερα…»(ΣΧΟΛΙΟ αναγνώστη από άλλο σαιτ που αγαπάει και χαϊδεύει τον φίλο τους τον Πάνο, έτσι Θέμο;).

Μεγάλο κακό έκανε στη χώρα ο Σημίτης αλλά το μεγαλύτερο κακό, το κάνουν τούτοι.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ: Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 7.43 έγιναν 8 υπερπτήσεις από τουρκικά μαχητικά, οι 6 πάνω από τα Ιμια και οι 2 πάνω από την Καλόλιμνο.Και εις ανώτερα. Στο νησί πια δεν ανεβαίνει κανένας. Είναι το νησί των νεκρών. Ξεφτίλες…Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive