Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΑΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ



Μια χαρακτηριστική περίπτωση που συνέβη στην Γερμανία και που συμβαίνει και σε πολλές περιπτώσεις εδώ στην χώρα μας, δείχνει με το πιο χαρακτηριστικό τρόπο σε πιο κατάντημα έχει κατρακυλήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ οι Ευρωπαίοι αρχίζουν και λιμοκτονούν, όλα για τους λαθρο χάριν προόδου και παγκοσμιοποίησης.

Ο Helmut Engel, ένας Γερμανός πολίτης, βρέθηκε σε μια κατάσταση παρόμοια με την όποια έχουν βρεθεί χιλιάδες Έλληνες. Επειδή αρρώστησε και δεν μπορεί πια να εργαστεί, το κράτος του χορήγησε μια μικρή σύνταξη-βοήθημα για τα προσχήματα.

Με τα χρήματα όμως αυτά δεν μπορεί ούτε να ζήσει αλλά ούτε και να πληρώσει τις δόσεις από ένα δάνειο που είχε πάρει για το σπίτι του όταν ήταν ακόμα υγιής. Τότε το κράτος του ζήτησε να πάει να ζήσει στην μάνα του και εν ανάγκη να πουλήσει το σπίτι της μάνας του για να ξοφλήσουν τα χρέη προς την τράπεζα.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε πώς φέρονται οι κρατικοί φορείς στους λαθρο και πώς στον καημένο Γερμανό, το κορόιδο θα έλεγαν κάποιοι άλλοι, που χρόνια πλήρωνε τους φόρους του.


Αλλά δεν έφτασαν μόνο σε αυτό, το να πουλήσει η μάνα το σπίτι, απαίτησαν από αυτόν τον κύριο να κάνει καταγραφή ό,τι πολύτιμο υπάρχει στο σπίτι της μάνας του, πίνακες, χρυσαφικά, τιμαλφή , και να τα διαθέσει στην κυριότητα των κρατικών αρχών και της τράπεζας. Έτσι αύριο θα μας τα πάρουν όλα και θα μας πετάξουν γυμνούς στο δρόμο.

Την ίδια ώρα, το ίδιο αυτό κράτος νοικιάζει σπίτια για τους λαθρο, τους οποίους ταΐζει καθημερινά με κρατικές δαπάνες ενώ οι πολίτες του, όπως ο 78 χρόνος από την Βαυαρία με 300 ευρώ μηνιαίο εισόδημα, κατέληξε ο δυστυχής να πάει έξω από ένα σουπερμάρκετ και να ψάχνει στα σκουπίδια να βρει κάτι να φάει, και τότε τον συνέλαβαν και του επέβαλλαν πρόστιμο 200 ευρώ για να μην το ξανακάνει.



Για όλη αυτήν την κατάσταση αν τολμήσεις να διαμαρτυρηθείς τώρα με τους καινούργιους νόμους καταπολέμησης της ξενοφοβίας, συμβαίνει το εξωφρενικό όχι μόνο να σου κόψουν την φωνή αλλά να φτάνουν στο σημείο να σου πάρουν και τα ίδια σου τα παιδιά στην περίπτωση μονογονεϊκών γυναικών, για να σε τιμωρήσουν και να παραδειγματιστούν και άλλοι από εσένα. Μπορεί να μην το πιστεύετε αυτό αλλά είναι πραγματικότητα. Είναι οι καινούργιοι νόμοι που θα επιβληθούν σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.



Και έχουμε την Μέρκελ να προπαγανδίζει ότι δεν θα αφήσουμε κανέναν στην δυστυχία του.



Πως είναι δυνατόν ένα κράτος σαν τη Γερμανία να έχει τέτοια κατάληξη, δίνοντας δηλαδή απλόχερα χρήματα και στέγη σε λαθρό και εγκαταλείποντας τους πολίτες της να αργοπεθαίνουν στη φτώχια αρπάζοντάς τους και τα λίγα αγαθά που τους έχουν απομείνει;



Στο επόμενο βίντεο μπορείτε να δείτε έναν Γερμανό πολίτη, που απευθύνεται στην πρόνοια αλλά οι διαδικασίες για να πάρει τα πέντε ψίχουλα είναι ανυπέρβλητα δύσκολες κάνοντας το στόχο του σχεδόν αδύνατο.


Στο ίδιο κλίμα κατά της ξενοφοβίας στην πόλη Τάμπα της Φλόριντας των Ηνωμένων Πολιτειών, η αστυνομία επενέβει και συνέλαβε μια ομάδα πολιτών που είχαν στήσει μια κίνηση προς βοήθεια αστέγων Αμερικανών πολιτών.

Τέτοια ήταν η σκληρότητα των αστυνομικών, που τον αρχηγό αυτής της ομάδας τον επιτεθήκαν με σπρέι πιπεριού και του πέρασαν χειροπέδες σαν να ήταν κοινός εγκληματίας.Ο ίδιος σε δηλώσεις του είπε χαρακτηριστικά: τόσα χρόνια παλεύω για τα δικαιώματα των φτωχών συμπολιτών μου και παρά τις διώξεις των αρχών θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για να μην περάσουν νόμοι εναντίον όσων βοηθούν τους συμπολίτες τους.





Καταλάβετε τώρα λοιπόν που μας οδηγεί η Νέα Τάξη και οι κυβερνήσεις ανδρείκελα της, όπως αυτές που κυβερνούν την χώρα μας. Για να σταματήσει αυτό το κακό θα πρέπει να σταματήσετε να ψηφίζετε ξανά και ξανά τα γνωστά μνημονιακά κόμματα αλλά και τους διαφόρους καινούργιους «φωστήρες» που στην ουσία είναι από τα ίδια παλιά πολιτικά υλικά.



Καλωσορίστε σε λίγο καιρό αυτές τις εικόνες στην χώρα σας.






ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ









Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive