Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Άγρια επίθεση των ΜΑΤ κατά των μοναχών



Ποιοι σήκωσαν πανό υπέρ της Μονής Εσφιγμένου στην Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Άγρια επίθεση των ΜΑΤ κατά των μοναχών

Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης έξω από τη Βουλή, λίγο πριν από την προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάπτυστη δικαστική απόφαση εναντίον των καλόγερων της Μονής Εσφιγμένου, επειδή δεν δέχονται την Νέα Εποχή της Πανθρησκείας.

Ξαφνικά, 20-30 μέλη της Original 21 της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ σήκωσαν πανό στα σκαλιά της Βουλής πίσω από τον Άγνωστο Στρατιώτη που έγραφε: «Όχι στην κάρτα του πολίτη = 20 χρόνια κάθειρξη. Κάτω τα χέρια από την Εσφιγμένου».

Διμοιρία των ΜΑΤ αντέδρασε αμέσως. Όπως θα δείτε στα βίντεο, σταμάτησαν τα μέλη της Original 21 και τους πήραν το πανό.



Ακολούθησε κυνηγητό επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Αμαλίας, ανάμεσα στα ΜΑΤ και τους διαμαρτυρόμενους. Τα ΜΑΤ “απομόνωσαν” δυο άτομα, τα οποία στην συνέχεια άφησαν. Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχει προγραμματιστεί για τις 18:30 ενώ ήδη οι διαδηλωτές έχουν αρχίσει να μαζεύονται.

Υπενθυμίζεται πως το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης αποφάσισε την επιβολή ποινής 20ετούς κάθειρξης την περασμένη Παρασκευή, σε βάρος του ηγούμενου της παλαιάς μονής Εσφιγμένου, Μεθοδίου και ενός μοναχού για τα επεισόδια που σημειώθηκαν τον Ιούλιο του 2013 στο κονάκι της μονής στις Καρυές του Αγίου Όρους.

Η συγκεκριμένη Μονή αντιτίθεται στην προώθηση της Πανθρησκείας, της ένωσης δηλαδή των θρησκειών υπό έναν παγκόσμιο ηγέτη (Αντίχριστος), στους κύκλους του Ελληνοχριστιανισμού και ως εκ τούτου μπαίνει στο στόχαστρο της Νέας Τάξης.

Επιβλήθηκε ποινή 10 ετών και 4 μηνών σε άλλους 6 μοναχούς!

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής αποφάσεις τις δικαιοσύνης προβλέπεται η εκκένωση στο κονάκι των Καρυών και η απόδοσή του στα μέλη της νέας αδελφότητας, τα οποία αναγνωρίζονται από τόσο από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, το οποίο στην παρούσα φάση έχει έρθει πολύ κοντά με το Βατικανό, όσο και από την κοινότητα του Αγίου Όρους ως η επίσημη μοναστική κοινότητα της Εσφιγμένου.

«Ας έρθουν να τους συλλάβουν. Σε αυτή την περίπτωση όμως θα πρέπει να μας συλλάβουν όλους μαζί», αναφέρουν οι μοναχοί και είχαν τονίσει για σήμερα:
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive