Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Είναι Γενοκτονία ηλίθιε!



Ας ξεκινήσουμε με τα αυτονόητα. Το μίσος απέναντι σε άτομα επειδή έχουν διαφορετικό χρώμα, ανήκουν σε διαφορετική φυλή, έχουν διαφορετική κουλτούρα, πολιτισμό ή θρησκεία είναι δείγμα ψυχικής διαταραχής. Το φυλετικό μίσος είναι ίδιον χαρακτηριστικό της γνωστής και μη εξαιρετέας εθνικότητας που έλκει την καταγωγή της από την Μ. Ανατολή και φυσικά δεν εννοούμε τους Άραβες. 

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει οι ευρωπαϊκοί πληθυσμοί που ζουν στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και αλλού, να ανέχονται την εισβολή εκατομμυρίων αλλόφυλων εισβολέων από την Μ. Ανατολή και την Αφρική οι οποία -εκτός από τις οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες στα μεροκάματα και στο βιοτικό επίπεδο της λευκής εργατικής τάξης- σηματοδοτεί και την αλλοίωση των ευρωπαϊκών λαών σε πολιτισμικό αλλά και σε βιολογικό επίπεδο.

Από ότι φαίνεται, οι κυβερνώσες ελίτ και στις δύο όχθες του Ατλαντικού έχουν βάλει σε εφαρμογή ένα σχέδιο γενοκτονίας των λευκών Ευρωπαίων. Και όχι δεν είναι θεωρία συνωμοσίας ούτε πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά. Θα αναφέρουμε ένα πλήθος περιστατικών και συμπεριφορών που τεκμηριώνουν απόλυτα το αντιλευκό κλίμα τρομοκρατίας που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια.

Όπως μπορείτε να δείτε στους συνδέσμους 1 και 2, μια συμμορία έφηβων αφροαμερικανών (μάλιστα οι δύο ήταν νεαρά κορίτσια) απήγαγαν, έδεσαν και υπέβαλλαν σε βασανιστήρια ένα νέο λευκό άνδρα με νοητικά προβλήματα! Τον υποχρέωσαν να φωνάξει «fuck white people και fuck Trump»!

Μάλιστα η αλαζονεία τους ήταν τόσο μεγάλη ώστε το μετέδιδαν ζωντανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλλον πίστευαν ότι το να βασανίζεις έναν λευκό άντρα δεν είναι τόσο κακό. 

Βέβαια, συνελήφθησαν και οι τέσσερις της συμμορίας, αλλά παρότι τα κίνητρά τους ήταν καθαρά ρατσιστικά (φυλετικό μίσος εναντίον των λευκών), με υποκρισία τα ΜΜΕ στις Η.Π.Α αλλά και εδώ, μίλησαν για νεαρά άτομα που βρίσκονται σε σύγχυση και εστίασαν περισσότερο στο ότι ο νεαρός άντρας ήταν ΑΜΕΑ κι όχι στο ότι ήταν λευκός. 

Το πιο χυδαία φιλελεύθερο ελληνικό κανάλι, το ΣΚΑΪ του Αλαφούζου, αφού πρώτα έδειξε το συμβάν μετά έδειξε περιστατικά αστυνομικής βίας σε διάφορες πόλεις της Αμερικής απέναντι σε έφηβους αφροαμερικανούς.

 Βέβαια, το ΣΚΑΪ ξέχασε να πει το προφανές, ότι η βία των αστυνομικών δεν είχε ρατσιστικά κίνητρα για ένα και μόνο λόγο, διότι οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί ήταν όλοι αφροαμερικανοί!

Ξανά στο συμβάν. Δεν είναι κάτι το τυχαίο αλλά είναι το αποτέλεσμα μιας προπαγάνδας που ξεκίνησε από το 1945 στην Ευρώπη και από το 1968 στις ΗΠΑ, και θέλει τους Ευρωπαίους να είναι υπεύθυνοι για όλα τα δεινά στον πλανήτη γη. Μαύροι ακτιβιστές, «περιούσιοι» στην καταγωγή φιλελεύθεροι ακαδημαϊκοί, ακραίες φεμινίστριες και λοιποί «αντιρατσιστές», διεξάγουν μια συντονισμένη επίθεση εναντίον των λευκών και ιδιαίτερα εναντίον των λευκών, ετεροφυλόφιλων, χριστιανών με συντηρητικές πεποιθήσεις αντρών.

Οποιοσδήποτε, ακόμα κι αν δεν είναι οπαδός της λευκής υπεροχής (white supremacist), απλά αν αμφισβητήσει τα ακραία δόγματα της πολιτικής ορθότητας και του πολιτιστικού μαρξισμού, μπαίνει στο στόχαστρο της σύγχρονης ιεράς εξέτασης, τίθεται στο κοινωνικό περιθώριο και υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί όχι μόνο να χάσει την δουλειά του αλλά ακόμα και την ζωή του για κάποια σχόλια που απλώς αμφισβητούν την λογική του πολιτιστικού μαρξισμού και του αντιλευκού ρατσισμού.

Ας δούμε τώρα στους επόμενους συνδέσμους, κάποια ακραία ρατσιστικά σχόλια και δηλώσεις από αφροαμερικανούς, φιλελεύθερους λευκούς ακαδημαϊκούς και φεμινίστριες:

Στον επόμενο σύνδεσμο, οι αφροαμερικανοί σχολιάζουν για το πως πρέπει να πεθάνουν γενικά όλοι οι λευκοί!
Εδώ ένας φιλελεύθερος, μαρξιστής και Εβραίος καθηγητής σε κολέγιο της Μασαχουσέτης, διδάσκει στους φοιτητές του ότι οι λευκοί άνδρες πρέπει να αυτοκτονήσουν, διότι αποτελούν ένα καρκίνωμα για την ανθρωπότητα. 

(Κι ένα βίντεο με παλαιότερες εμετικές απόψεις του για τους λευκούς 


 Φαντάζεστε έναν λευκό καθηγητή πανεπιστημίου να εκφράζεται έτσι δημόσια;
Σε αυτόν το σύνδεσμο, νέγροι «ακτιβιστές» διατυπώνουν δημόσια, σε πανεπιστημιακή αίθουσα, την άποψη ότι όλοι οι λευκοί πρέπει να πεθάνουν!

Εδώ μια ψυχοπαθής φεμινίστρια δηλώνει ότι δεν ενδιαφέρεται για το αν ένα μικρό λευκό αγόρι κατασπαραχτεί από αλιγάτορα !

Τέλος, στην άκρως φιλελεύθερη Σουηδία, ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας δηλώνει ότι η χώρα ανήκει στους μετανάστες κι όχι στους Σουηδούς, ενώ στο κέντρο της Σουηδικής πόλης Μάλμε, οι μετανάστες προπηλάκισαν τους κατοίκους και κατέστρεψαν ότι βρήκαν μπροστά τους με το σύνθημα “Jihad”(δείτε σχετικά εδώ κι εδώ).

Αν όλα αυτά δεν είναι προτροπή για διάπραξη εγκλημάτων με κριτήριο τη φυλή και το φύλο τότε τι είναι;


Κι ενώ σε όλες τις δυτικές κοινωνίες υπάρχουν νόμοι που καθιστούν τέτοιες ακραίες δηλώσεις ποινικά κολάσιμες, κανένας εισαγγελέας δεν ασχολήθηκε και κανένας από αυτούς που έκαναν αυτές τις δηλώσεις δεν έχασε την εργασία του ή προσήχθη στην δικαιοσύνη όπως προβλέπει ο νόμος.


Τώρα φανταστείτε τα εξής: Μια παρέα τεσσάρων λευκών εφήβων απαγάγουν έναν αφροαμερικανό ή έναν λατινοαμερικάνο άντρα με νοητική στέρηση! Όλα τα ΜΜΕ σε Αμερική και Ευρώπη θα μίλαγαν για άγριο ρατσιστικό έγκλημα, για κακούς λευκούς ρατσιστές που μισούν την διαφορετικότητα κλπ. Ελπίζω να αρχίζετε να καταλαβαίνετε την σοβαρότητα της κατάστασης. Αν προσθέσουμε και τους βιασμούς, τις ληστείες και τους φόνους που έχουν διαπραχθεί από τους εισβολείς σε Ευρώπη και Αμερική, την ολιγωρία των αρχών και την ατιμωρησία των ενόχων, μπορείτε να δείτε το προφανές: Υπάρχει εν εξελίξει ένα σχέδιο γενοκτονίας των Ευρωπαίων όπου γης.





Ένα σχέδιο που ξεκινάει από τα σχολεία με την καλλιέργεια αισθήματος ενοχής, τον ευνουχισμό των λευκών ανδρών σε παθητικά όντα, την μετατροπή των λευκών γυναικών σε ακραίες φεμινίστριες ή πόρνες και την διάλυση των λευκών οικογενειών μέσω του Πολιτιστικού Μαρξισμού.


Το ίδιο σχέδιο, συνεχίζεται περιλαμβάνοντας την φτωχοποίηση και την εξαθλίωση της λευκής εργατικής και μεσαίας τάξης, μέσω των τεχνητών οικονομικών κρίσεων και της ακραίας φορολογίας.


Τώρα πλέον φαίνεται να ολοκληρώνεται το σχέδιο, συμπεριλαμβάνοντας και την τρομοκράτηση ή ακόμα και τον φόνο, όσων λευκών δεν ανταποκρίνονται στα νέα πρότυπα που θέλουν να επιβάλουν οι ελίτ. Το πρότυπο του ευνουχισμένου λευκού, με ενοχές για το παρελθόν του και την καταγωγή του και χωρίς παραδοσιακές αξίες στις οποίες να στηρίξει το μέλλον του.





Είναι η γενοκτονία που δεν έρχεται, αλλά είναι ήδη σε εξέλιξη και πρέπει να αντιδράσουμε για το μέλλον των παιδιών μας.


Πηγή 
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive