Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Ο Κώστας Ζουράρις υπερψήφισε το νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια... ΣΩΩΩΠΑ!!!Ασπόνδυλος γυαλισμένος ημιελληνομαθής τενεκές που προβάλλει κάποιους ξένους τίτλους της σειράς (καθηγητής στο πανεπιστήμιο του 6ου διαμερίσματος του Παρισιού -πιάσ΄τ' αυγό και κούρευ΄το-). 

Πήρε νωρίς το μήνυμα της κομμουνιστικής κατάρρευσης και άλλαξε βάρκα με το τότε ελληνορθόδοξο ρεύμα (Σαββόπουλος, Ράμφος κλπ) που υπήρξε το καταφύγιο κάθε μαρξίστριας μετανοημένης Μαγδαληνής που (τι περίεργο!!!) αγκαλιάστηκε μια χαρά από το μαρξιστοκρατούμενο "πνευματικό" κατεστημένο, την δήθεν ακόμα "πατριωτική" "δεξιά" και το ακαδημαϊκό κατεστημένο της εποχής (198...) αλλά δυστυχώς και από τον πάντα διψασμένο για μια νέα εθνική διανόηση αγνό Πατριωτικό - Εθνικιστικό χώρο. 

Από νωρίς φάνηκε η επιτηδευμένα γυαλισμένη κενότητά του, αλλά κανείς δεν βγήκε να φωνάξει δυνατά πως ο βασιλιάς είναι ξεβράκωτος!

Αντίθετα μια ολόκληρη κοινωνία (και δυστυχώς και ο χώρος μας) τον ανέχθηκε σαν κορυφαίο μέλος της δήθεν πνευματικής της ελίτ, κομματικά υποκινούμενης, εξωνημένης, παρανοούσας και παρηκμασμένης. 

Ένας άνθρωπος του συστήματος που σπεύδει να αποδείξει τη χρησιμότητά του στα αφεντικά του. Ακόμα μια εκούσια συλλογική μας ψευδαίσθηση αυτός και οι όμοιοί του, μια φενάκη που πρέπει ριζικά να αποβάλλουμε από πάνω μας μια για πάντα.

Στη φωτογραφία ο .... γανωμένος, επιτηδευμένα και πανάκριβα ατημέλητος, με ένα -πάντα- ακαταλαβίστικο μήνυμα στο μπλουζάκι, δοκησίσοφος με το περισπούδαστο ύφος της "ανωτερότητος" απέναντι στο χάσκον αμαθές κατά την αφεντιά του πόπολο, ετοιμάζεται να εξαπολύσει κάποια ημιακατάληπτη μαλακία του. 

Με τις υγείες μας!!!
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive