Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

«Σήμα κινδύνου» από τις μυστικές υπηρεσίες: Οι τζιχαντιστές εκπαιδεύονται να παριστάνουν τους πρόσφυγες



Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα Bild, οι τρομοκράτες είναι τόσο καλά προετοιμασμένοι για να δείχνουν πως είναι πραγματικοί πρόσφυγες ζητώντας άσυλο στις ευρωπαϊκές χώρες, που δεν γίνονται αντιληπτοί


Σαφής προειδοποίηση προς τις ευρωπαϊκές χώρες εξαπολύουν οι μυστικές υπηρεσίες υποστηρίζοντας πως οι τζιχαντιστές που εισέρχονται στην Ευρώπη είναι τόσο καλά εκπαιδευμένοι να παριστάνουν τους πρόσφυγες που δεν μπορούν να γίνουν εύκολα αντιληπτοί από τις αρχές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα Bild, οι τρομοκράτες εκπαιδεύονται πλέον πολύ καλά στο να ζητούν άσυλο στις ευρωπαϊκές χώρες, που δεν μπορεί κανείς να καταλάβει πως λένε ψέματα, με αποτέλεσμα να περνούν απαρατήρητοι.

Μάλιστα, η εφημερίδα Welt αναφέρεται στην προειδοποίηση που έχει εκδώσει η μυστική υπηρεσία της Γερμανίας από τα τέλη Οκτώβρη.

Για παράδειγμα, οι τρομοκράτες εκπαιδεύονται ώστε η συμπεριφορά τους να είναι τέτοια όταν οι αρχές κάποιας ευρωπαϊκής χώρας τους ανακρίνουν όταν εκείνοι αιτούνται άσυλο ώστε να παραμένουν ήρεμοι και να μην τους αντιλαμβάνεται κανείς.

Άλλωστε, και οι εννέα τζιχαντιστές που ευθύνονται για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι πριν από ένα χρόνο, είχαν εισβάλλει στην Ευρώπη παριστάνοντας τους πρόσφυγες.



Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive