Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Αντιπρόεδρος ΕΕ: Πολυφυλετισμός ή πόλεμος..!

«Οι λαοί της Ευρώπης πρέπει να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ταυτότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη..» Goundenhove Kalergi (ο πατέρας της σύγχρονης Ευρωπαϊκής Ένωσης)

http://afypnisisellinwn.blogspot.gr/2016/03/coudenhove-kalergi.html
Η προμελετημένη γενοκτονία των λαών της Ευρώπης συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και σε κάθε επίπεδο. Μια χούφτα διορισμένων (μη εκλεγμένων από τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης) δουλικών της Νέας Τάξης Πραγμάτων υλοποιούν τον ένα και μοναδικό σκοπό της Ευρωσιωνιστικής Ένωσης: Την Παγκόσμια Διακυβέρνηση, που επιθυμούν διακαώς τα αφεντικά τους…

Ορδές λαθρεποίκων από κάθε γωνιά της Ασίας και της Αφρικής βαπτίζονται ως πρόσφυγες ενώ παράλληλα τα διαπλεκόμενα τσατσοκάναλα της πλύσης εγκεφάλου βομβαρδίζουν τις μάζες με καθημερινό ρεσιτάλ προπαγάνδας που θα ζήλευε και ο Γκαίμπελς..

Και ενώ οι ορδές λαθρεποίκων αυξάνονται διαρκώς, οι Έλληνες όλο και μειώνονται. Οι θανάτοι είναι πλέον περισσότεροι από τις γεννήσεις. Με απλά μαθηματικά θα είμαστε μειονότητα στην ίδια μας την χώρα..

Ξυπνήστε αδέλφια Έλληνες πριν να είναι πολύ αργά..

ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ/ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΝΤΠ) ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ
πηγη
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive