Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΔΙΝΕΙ ΠΟΝΟ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ!


ΔΙΝΕΙ ΠΟΝΟ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΤΡΑΙΝΟ» ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ! Η ΡΩΣΙΑ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ! 


Η Ρωσία αναπτύσσει μια μυστική αμαξοστοιχία, η οποία μπορεί να ταξιδέψει 3.000 χιλιόμετρα μέσα σε μια ημέρα, και μπορεί να μεταφέρει και να εκτοξεύσει πυρηνικούς πυραύλους.

Η αμαξοστοιχία φαίνεται σαν απλός επιβατικός η εμπορικός συρμός, όμως αντί για βαγόνια διαθέτει εκτοξευτές διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων, που καθιστά το τραίνο σχεδόν αδύνατο να εντοπιστεί. Η αορατότητα της εξασφαλίζεται επίσης από το νέο προηγμένο σύστημα απόκρυψης, που φέρει την ονομασία: Μηχανήματα Μηχανικής Υποστήριξης και Παραπλάνησης (ΜΜΥΠ).Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα όπως η Daily Mail, το πρόγραμμα υπήρχε από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου και επανέρχεται τώρα.

Ακούγεται σαν να έχει βγει από ταινία του James Bond, αλλά το τραίνο είναι ένα βήμα από το να τεθεί σε χρήση, μετά από μια επιτυχημένη δοκιμαστική εκτόξευση πυραύλου στο «σιδηροδρομικό σύστημα πυραύλων μάχης» του Barguzin, που πραγματοποιήθηκε στο κοσμοδρόμιο του Πλεσέτσκ πριν δύο εβδομάδες.

Η αμαξοστοιχία μπορεί να μεταφέρει έξι πυραύλους τύπου Yars και αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία μεταξύ 2018 και 2020. Οι «Yars» είναι το πιο σύγχρονο σύστημα διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων της Ρωσίας, μπορούν να μεταφέρουν τέσσερις πυρηνικές κεφαλές 250 κιλοτόνων ο καθένας, και μπορούν να βρουν στόχο στα 12.000 χιλιόμετρα με απόκλιση μόνο 150 μέτρα.Τα «μη ανιχνεύσιμα» θανατηφόρα τραίνα θα είναι έτοιμα να χτυπήσουν την στιγμή της έναρξης ενός Γ” Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο εμπειρογνώμονας στη Ρωσική στρατιωτική άμυνα Victor Murakhovsky είπε ότι τα νέα τραίνα θα αποδειχθούν ο χειρότερος εφιάλτης για την Δύση.


Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive