Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Αμφισβητούν τον θάνατο του Βγενόπουλου



Μια απίστευτη, προσβλητική και ντροπιαστική ιστορία έχει εκτυλιχθεί με επίκεντρο τον ξαφνικό θάνατο του κορυφαίου έλληνα Ανδρέα Βγενόπουλου, αυτού του ξεχωριστού ανθρώπου που έζησε με σταθερό κώδικα αρχών και αξιών προσφέροντας πολλά στην εθνική οικονομία της Ελλάδος.
Κάποια δήθεν κυρία στα πολύ υψηλά κλιμάκια της ελληνικής δικαιοσύνης - που εσχάτως παρασκηνιακά συνεργάζεται με γνωστό επιχειρηματία γκάγκστερ του υποκόσμου - κατά τρόπο, απαράδεκτο, προσβλητικό, κατά τρόπο ντροπιαστικό και ανήθικό, κατά τρόπο που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους - σε συνεργασία με τους κυπρίους - έδωσε εντολή σε δύο εισαγγελείς σε ένα άνδρα και μια γυναίκα να μεταβούν στο Υγεία όπου βρισκόταν η σωρός του Ανδρέα Βγενόπουλου στις 6 Νοεμβρίου του 2016 για να εξακριβώσουν τον θάνατο του.
Μόνο κάποιος ψυχικά άρρωστος θα έδινε εντολή να βρεθούν εισαγγελείς στους νεκροθαλάμους του Υγεία για να εξακριβώσουν ότι ο νεκρός είναι όντως ο Ανδρέας Βγενόπουλος.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες η εντολή δόθηκε με ένα σκοπό για να εξακριβώσουν ότι όντως είχε πεθάνει ο Ανδρέας Βγενόπουλος γιατί κάποιοι είχαν άλλα στο άρρωστο μυαλό τους….
Πρόκειται για νοσηρό μυαλό, άρρωστη και ψυχικά διεστραμμένη όποια έδωσε την εντολή να εξακριβωθεί και να πιστοποιηθεί ο θάνατος του Ανδρέα Βγενόπουλου.
Η μια εκ των εισαγγελέων που έκαναν τον ιατροδικαστικό έλεγχο βρισκόταν σε απίστευτη αμηχανία όταν βρέθηκε εμπρός στον νεκρό Ανδρέα Βγενόπουλο.
Μια νέα σημαντική λεπτομέρεια που χρήζει προσοχής είναι ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος, αυτή η μεγάλη προσωπικότητα, αυτός ο μεγάλος έλληνας έφυγε από την ζωή από εγκεφαλική αιμορραγία που ίσως αυτό να προκάλεσε και το έμφραγμα.
Στο εσωτερικό της MIG και ειδικά στην οικογένεια που περνάει και τον μεγαλύτερο πόνο από τον άδικο χαμό του Ανδρέα Βγενόπουλου η εξέλιξη αυτή ήταν σοκαριστική.
Αυτή η ανώτατη δικαστικής που έδωσε αυτή την εντολή να εξακριβωθεί ο θάνατος του νεκρού Ανδρέα Βγενόπουλου θα πρέπει να ντρέπεται για την ανήθικη πράξη της.
Κάποιοι προσπάθησαν και δυστυχώς συνεχίζουν να βεβηλώνουν την μνήμη αυτού του ξεχωριστού, κορυφαίου έλληνα, του Ανδρέα Βγενόπουλου καλλιεργώντας μυθοπλασίες…
Αυτά τα περιστατικά που περιγράφουμε είναι απολύτως αληθινά.
Μάλιστα αποτέλεσαν και αντικείμενο εσωτερικής διαβούλευσης τόσο στην οικογένεια όσο και στην MIG και αποφασίστηκε να προχωρήσει η διαδικασία… γιατί το χειρότερο σενάριο θα ήταν να ζητηθεί μετά από 1 εβδομάδα ή 3 μήνες εκταφή και ιατροδικαστικός έλεγχος

Ανδρέα Βγενόπουλε ακόμη και νεκρό σε φοβούνται.
Φθηνά ξεδιάντροπα ανθρωπάκια, προσπάθησαν να σε αμαυρώσουν και ενώ βρισκόσουν στην άλλη ζωή μεταξύ εκλεκτών κάποια ανθρωπάκια εδώ στον μάταιο αυτό κόσμο, οι αμφισβητίες, οι καχύποπτοι ήθελαν να εξακριβώσουν τον θάνατο σου.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ήταν μια από τις πιο λαμπρές προσωπικότητες της Ελλάδος.
Οι ελάχιστοι τιποτένιοι σεβαστείτε ότι ο άνθρωπος αυτός έφυγε από την ζωή.
Το να βεβηλώνεις την μνήμη ενός νεκρού δείχνει ψυχικά άρρωστη κατάσταση νοσηρών υποκειμένων.
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος αυτή η λαμπρή προσωπικότητα αξίζει μόνο τιμή…
Επιπλέον ο όμιλος MIG διαθέτει ικανή διοίκηση, ικανό πρόεδρο και σταθερά βελτιούμενα οικονομικά μεγέθη, οπότε οι βάσεις του ομίλου είναι ισχυρές.


ΠΗΓΗ
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive