Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Πακιστανός ο Τραμπ λένε οι Τούρκοι




Εντύπωση αλλά και θυμηδία προκαλεί το δημοσίευμα – ισχυρισμός της γνώστης τουρκικής εφημερίδας, Hürriyet, ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ είναι… μουσουλμανικής ς καταγωγής και ότι γεννήθηκε στο Πακιστάν από μια οικογένεια Χιντού, ενώ το παιδικό πραγματικό του όνομα είναι Davut İbrahim Han!!!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ντόναλντ Τραμπτ είναι μουσουλμανικής καταγωγής, γεννήθηκε στο Πακιστάν και ότι από πολύ μικρός έχασε τους γονείς του. Στην συνέχεια υιοθετήθηκε από ένα Βρετανό αξιωματικό ο οποίος το 1955 μετανάστευσε στις ΗΠΑ, όπου και μεγάλωσε ο σημερινός 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ.





Η τουρκική εφημερίδα επικαλείται για την αποκαλυπτική αυτή είδηση ένα αγγλόφωνο πακιστανικό ειδησεογραφικό κανάλι, το No News, που πρώτο όπως τονίζεται, ανακάλυψε την αληθινή καταγωγή του Ντόναλντ Τραμπ.

Μάλιστα σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, στην συνάντηση που έγινε μεταξύ του Τραμπ και του Ομπάμα τέθηκε επί τάπητος η αληθινή καταγωγή του Τραμπ, καθώς υπάρχει και συνταγματικός περιορισμός για το ποιος θεωρείται Αμερικανός και μπορεί να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ.

Αντί λοιπόν για Ντόναλντ Τραμπ, εμπρός για… Davut İbrahim Han κατά Άγκυρα… taraffından! Μάλιστα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
πηγη
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive