Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Wikileaks: Σατανιστες στην "αυλή" της Κλιντον



Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ίσως μια από τις πιο σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Χίλαρι Κλίντον από τις Wikileaks, είναι σχετικά με τον πρόεδρο της εκστρατείας της Τζον Ποντέστα ο οποίος προσκλήθηκε να πάρει μέρος σε σατανικές τελετές όπου χρησιμοποίησαν ένα μείγμα αίματος περιόδου, σπέρμα και μητρικό γάλα για να καλέσουν πνεύματα σε ένα τελετουργικό ονόματι «δείπνο μαγειρεύοντας για πνεύματα» (spirit cooking dinner).



Στην παραπάνω φώτο ο Τζον Ποντέστα

Το εμαίλ το οποίο στάλθηκε από τον αδερφό του Τζον Ποντέστα, ονόματι Τόνυ, στον ίδιο, αναφέρει αν και πότε θα μπορέσει ο Τζον να παρευρεθεί στο «πνευματικό δείπνο» μαζί με την Μαρίνα Αμπράμοβιτς, μια καλλιτέχνη η οποία έχει εμμονή με τα απόκρυφα. Αυτό συνέβη αφού προηγουμένως η Μαρίνα Αμπράμοβιτς αναφέρει στον Τόνυ Ποντέστα πόσο ενθουσιασμένη είναι για αυτό το δείπνο που θα λάβει μέρος στην οικεία της και ρωτάει για τη συμμετοχή του αδερφού του Τζον Ποντέστα.
loading...

Ολόκληρο το εμαίλ προς ανάγνωση βρίσκεται εδώ:

https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/15893

Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς ως απόκρυφη καλλιτέχνης είχε κάνει δημοφιλή ένα είδος «πνευματικού ζωγραφίσματος» βασισμένο στον σατανιστή Άλειστερ Κρόουλει όπου χρησιμοποιεί αίμα, σπέρμα και μητρικό γάλα για να καλέσει πνεύματα ώστε να τραφούν από αυτό το μείγμα. Από τον ίδιο έχει κληρονομήσει και το «πνευματικό μαγείρεμα» από τη θρησκεία του το Θέλημα. Συμβολίζει την ένωση ανάμεσα στον μικρόκοσμο, τον άνθρωπο και το θεϊκό, δηλαδή τον ίδιο το διάβολο. Η ίδια πίστευε πως, παρόλο που τα πνεύματα είναι άυλες μορφές, εξακολουθούν να χρειάζονται τροφή. Πριν χρόνια είχε κυκλοφορήσει και βίντεο με την ίδια να παρουσιάζει την αρρωστημένη αυτή «τέχνη» της.


Είναι πλέον φανερό πως η καμπάνια της Χίλαρι Κλιντον έχει στενή σχέση με τον σατανισμό. Αν συμβαίνουν πραγματικά αυτά που μαρτυρούμε είναι πολύ πιθανόν στο παρασκήνιο να κρύβονται πολύ περισσότερα και φρικτότερα σατανικά εγκλήματα και τελετουργικά.
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive