Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Σοκαριστικές και συγκλονιστικες φωτογραφίες του 19χρονου κανίβαλου!





Στις φωτογραφίες έχει απαθανατιστεί ο 19χρονος Austin Harrouff μετά τη σύλληψή του από τις αρχές για τη δολοφονία ζευγαριού. Στιγμές νωρίτερα ο νεαρός έτρωγε το πρόσωπο του 59χρονου. Ενώ οι αρχές φοβούνταν για ναρκωτικά, από τις τοξικολογικές προέκυψε ότι δεν βρέθηκαν στο αίμα του παιραισθησιογόνα ναρκωτικά.

Ο Austin Harrouff κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό και το μαχαίρωμα του 59χρονου John Stevens και της 53χρονης συζύγου του Michelle Mishcon έξω από το σπίτι τους στη Φλόριντα στις 15 Αυγούστου. Στις σοκαριστικές φωτογραφίες φαίνεται ο 19χρονος μέσα στα αίματα, με χειροπέδες στα χέρια και το στόμα του να κρέμεται ανοιχτό.







Οι φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα από εισαγγελείς μαζί με δικαστικά έγγραφα στα οποία αποκαλύπτεται λεπτομερώς τι συνέβη τη μοιραία νύχτα. Η έκθεση τοξικολογίας του FBI που κυκλοφόρησε την Τετάρτη αποκάλυψε ότι στο αίμα του νεαρού ανιχνεύθηκε μόνο μικρό ποσοστό μαριχουάνας ενώ δεν είχε παραισθησιογόνα ναρκωτικά.







Ο Samuel Polacek είπε ότι ο 19χρονος εμφανίστηκε στην πόρτα του, τον ρώτησε την ημερομηνία γέννησης και έφυγε. Επέστρεψε μετά και πήγαν στην παραλία. Ενώ οδηγούσε του είπε ότι είναι μισός άνθρωπος μισός ζώο. Ο πατέρας του Harrouff είπε στο δικαστήριο πως νωρίτερα είχαν πάει βόλτα και ήρθε σε επαφή με δύο κελύφη χελώνας.









Αφού έφυγαν, πήγαν για φαγητό σε ένα κοντινό μπαρ. Ο Harrouff, όπως ανέφερε στο δικαστήριο ο πατέρας του, παραπονέθηκε για το φαγητό και γύρισε σπίτι της μητέρας του που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση. Εκεί η μητέρα του τον είδε να τρώει ένα μπολ με μαγειρικό λάδι όπου είχε ρίξει μέσα τυρί. Αφού την πήρε τηλέφωνο ο άντρας της, πήγε τον γιο τους πίσω στο εστιατόριο. Τότε ο πατέρας του του είπε να σταματήσει να φέρεται περίεργα και ο 19χρονος έφυγε.



Από τις κάμερες ασφαλείες φαίνεται πως ο νεαρός βγήκε από το εστιατόριο και περπατούσε ήρεμος για περίπου 45 λεπτά μέχρι να φτάσει στο σπίτι του άτυχου ζευγαριού. Προφανώς περπάτησε μέχρι το σπίτι των θυμάτων του που ήταν κοντά στο σπίτι του πατέρα του. Δεν είναι γνωστό πως ξεκίνησαν όλα, αλλά ο Stevens και η Mishcon συνήθιζαν να κάθονται στο γκαράζ με την πόρτα ανοιχτή, να βλέπουν τηλεόραση και να μιλάνε με τους περαστικούς.

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive