Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Ερντογανικος o δολοφόνος του Ρώσου πρέσβη


Τρομακτικά ντοκουμέντα των Ισραηλινών για τη δολοφονία του ρώσου πρέσβη: «Αδερφός του Ερντογάν ο εκτελεστής. Ούτε μια σταγόνα αίμα στο σώμα του νεκρού. Δεν είναι περίεργο;»




Υπέρ του Ερντογάν o δολοφόνος του Ρώσου πρέσβη!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο δολοφόνος του ρώσου πρέσβη είχε διατελέσει στη φρουρά του σουλτάνου, ενώ τον συνόδεψε σε ταξίδια τουλάχιστον δύο φορές. Μάλιστα, σύμφωνα με την Jerusalim Post, ο δράστης κατηγορείται για συμμετοχή στο αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του προέδρου του Ερντογάν, τον περασμένο Ιούλιο, παρά το γεγονός ότι είχε πάρει άδεια από την υπηρεσία του δύο μέρες μετά.



Ο ίδιος προέρχεται από κοσμική οικογένεια και σύμφωνα με τα ξένα μέσα ο δολοφόνος είχε αποσπασθεί από την υπηρεσία του στο Ντιγιαρμπακίρ. Και παρόλο που ο δράστης φέρεται να είναι «υποστηρικτής του Γκιουλέν» φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου τον απεικονίζει να είναι χέρι – χέρι με τον Ερντογάν. Άλλωστε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ισλαμιστής δράστης, μπήκε στην έκθεση ζωγραφικής με αυθεντική ταυτότητα, αυτή της ερντογανικής φρουράς» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ μεταξύ άλλων σήμερα η εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ».

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive