Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Ο δολοφόνος του Ρώσου Πρέσβη, πληρωνόταν από το Κόμμα του Ερντογαν



Οι δημοσιογράφοι από το εξωτερικό δελτίο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ πρώτοι, λίγες ώρες μετά την δολοφονία του Ρώσου Πρέσβη στην Τουρκία είχαν την είδηση!  

Στο πρωτοσέλιδο η εφημερίδα μας έγραφε
Το ρεπορτάζ έχει συνέχεια….
Όχι μόνο «Αδερφός» αλλά και ομοτράπεζος με τον ΕΡΝΤΟΓΑΝ ήταν ο δολοφόνος αστυνομικός


Αποκάλυψη που θα προκαλέσει συζητήσεις


O Mevlüt Mert Altıntaş, ο αστυνομικός που δολοφόνησε τον Ρώσο πρέσβη Α. Karlov, ο Ρώσος Πρέσβης,πληρωνόταν από το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) τα τελευταία δυόμιση χρόνια!  Η ιστοσελίδα turkishminute.com, επικαλείται τις πληροφορίες της aktifhaber,σύμφωνα με τις οποίες ο Altıntaş προσλήφθηκε στην αστυνομία το 2014 μέσω του ΑΚΡ.

Η ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι ο Altıntaş είχε λάβει πάνω από 30 μισθούς τα τελευταία δυόμιση χρόνια.


Αν και η τουρκική κυβέρνηση επιμένει να υποστηρίζει ότι ο Altıntaş συνδέεται με το κίνημα Γκιουλέν,το ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι ο αστυνομικός-δολοφόνος είχε παρακολουθήσει τα κηρύγματα των Nurettin Yıldız, ένθερμου υποστηρικτή του προέδρου Ερντογάν.

Η Hamidiye Altıntaş, μητέρα του αστυνομικού Mevlüt Altıntaş, αρνήθηκε όσα φιλοκυβερνητικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ισχυρίζονται περί σχέσεων του γιού της με το κίνημα Γκιουλέν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Mevlüt Mert Altıntaş είχε συμμετοχή σε αποστολές μέτρων ασφάλειας του Ερντογάν, τουλάχιστον οκτώ φορές μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος.



Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

FACEBOOK

Blog Archive